76

Владимир

преди 10 години

Статистиката е от руски източници, в които се подчертава, че когато е определено това съотношение, не са взети предвид изключително големият брой водещи се за безследно изчезнали, съмнителните смъртни случаи на самотни възрастни хора със собствено жилище и липсата на охота у милиционерите да регистрират всички извършени престъпления. "Дъртите демократи" четат, а не гледат само петъчна телевизия.

75

Владимир

преди 10 години

Много елементарно е драматизирането на подобни инциденти, да не говорим за "мъдрите" обобщения за западната система, НАТО и прочее левичарски изг***зици - убийствата в Русия, където по стар деспотичен маниер правото за притежаване на лично оръжие е ограничено до абсурдни нива, броят на убийствата е три пъти по-голям отколкото в САЩ и 40 пъти отколкото в страните от Европейския съюз, независимо от различните режими на контрол върху личното оръжие в отделните страни.

74

анонимен

преди 10 години

Западната система е болна и сбъркана, там са *** и ***, убийци, *** и *** от които нищо добро не взехме. ОПАЗИЛ Е ГОСПОД БЪЛГАРИЯ ДЕТО СТАНА ЧЛЕН НА НАТО И ЕС !

73

анонимен

преди 10 години

Абе нашите депутати и други управляващи *** на САЩ тъй ли този *** не дойде в БГ да ги гръмне та да разберат какви са тези от запад, а не от изток ?

72

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 81Всеки трябва да има право на оръжие, освен психически негодните, пияниците, наркоманите и прочие болни хора.

71

до 86

преди 10 години

Верно е изтрещяло краварчето, да нема 20,50, че 100$ (не ви знам цените) за ***, не му пущали жените, разбираш ли. Като си плащаш - пущат, и още как, ха-хах.

70

бг студент в сащ

преди 10 години

Поредния изстрещял психопат. Мотивът му е че бил на 22 и никога не е спал сас жена и искал да си отмъсти на всички жени които са го отрязали. Планът му бил да влезе, в едно от така наречените sorority house.Това го заявява във видео в "youtube", ден преди случката. По неофициална информация знам, че баща му е един от главните продуценти на филма " hunger games". Студент съм в същия университет и преди живях на същата улуца където се случил инцидента.

69

мохамад ата

преди 10 години

абе и да не ги изпозастрелят ще хвърчат от билдингите в уса.разбирай 11 септември.

68

az

преди 10 години

До Анонимен 75Za sega vse oshte sme po svobodni ama realno poslednite 20 godini leka poleka si se prevurnahme v policeiska durjava i spokoistvie nqma veche horata se ozlobiha,nasturviha edin sreshtu drug navsqkude chalga zavist i zlatotursachki,mujete stanaha *** bezharakterni,ama tova e celta de shefa na CRU oshte 47 godina go e kazal,che shte ni susipqt tochno taka

67

Анонимен

преди 10 години

Аз в момента съм в сесия и много добре го разбирам стрелеца...

66

SS

преди 10 години

че какво ни интересуват стрелбичките на някакви си хамерикански ненормалници ??...

65

Анонимен

преди 10 години

После ми разправяйте как трябвало всеки да има право на огнестрелно оръжие...

64

АДА САЩ

преди 10 години

Само психично болни играят на сащ- лотарията за зелена карта за АДА

63

Анонимен

преди 10 години

Костов е виновен!

62

Анонимен

преди 10 години

pishete elliot rodger - retribution v youtube. tova e streleca i toi kazva zashto go pravi tovaposle obvinete bsp ili gerb

61

Нека

преди 10 години

Орешарски да подаде оставка вследствие на случая!

60

Бойко не Борисов

преди 10 години

Краварска демокрация в най чист вид.

59

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да им е висок стандарта на живот, замислете се, тука поне шансът да ви застрелят децата докато са на училище е изключително малък. Шансът полицията да ви застреля също. шансът огромна корпорация да ви осъди за милиони, заради един качен/свален торент, отново нищожен, че имаме по нисък сандарт на живот така е, ама сме много по свободни тука и това е факт.

58

Анонимен

преди 10 години

К'во стана бе, хамерикански ***??? Нали само в Русия може да стане това, да ви е.а майката ***?

57

Алекси

преди 10 години

До МартинМартине, защо мислиш, че всеки трябва да работи добросъвестно? Сигурно ще кажеш, че за такава грешка на тъпака трябва да му клъцнат днешната надница и да го предупредят, че следващият път такава мърлящина ще го прати на борсата? Ти, Мартине си идеалист. Дано има повече като теб!