Снимка: Reuters
fallback

На територията на Крим е прекъснато излъчването на всички украински телевизионни канали, съобщи ИТАР-ТАСС. На техните честоти се приемат руски телевизии.

Oще по темата

Така жителите на украинската автономна република могат да гледат програмите на "Първи канал", "Русия 24", НТВ, СТС и други. От местните канали предава само държавният телевизионен и радиоканал "Крим".

Според министъра на информацията на Крим Дмитрий Полонски украинските телевизии отразяват пристрастно събитията в Украйна и се опитват да нагнетяват обстановката преди референдума за присъединяването на полуострова към Русия и по възможност да го провалят, пише БТА.

"Смятаме, че по морални съображения сме в правото си да предпазим жителите на Крим от лъжите и невярната информация, която бълват украинските телевизии", каза министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

росион

преди 10 години

Е, това се казва путинизация в действие! Сега следва да изсключат мобилните телефони, да избият или изселят всички неруснаци и .......... и виж Калининград на Черно Море!!!

14

Анонимен

преди 10 години

първа стъпка на тоталитаризма обикновенно е медийно затъмнение

13

Славянин

преди 10 години

кАтила, жив ли си бе, човек?Бях се притеснил, че вече са ти изпържили мозъка с тия електрошокове в психиатрията на 4-ти километър.Желая ти повече психично здраве и да си пиеш харчетата редовно.

fallback