15

росион

преди 10 години

Е, това се казва путинизация в действие! Сега следва да изсключат мобилните телефони, да избият или изселят всички неруснаци и .......... и виж Калининград на Черно Море!!!

14

Анонимен

преди 10 години

първа стъпка на тоталитаризма обикновенно е медийно затъмнение

13

Славянин

преди 10 години

кАтила, жив ли си бе, човек?Бях се притеснил, че вече са ти изпържили мозъка с тия електрошокове в психиатрията на 4-ти километър.Желая ти повече психично здраве и да си пиеш харчетата редовно.

12

Анонимен

преди 10 години

Същото е и в България - големите медии са на пряко разпореждане от американското посолство и много хора си мислят, че олигархията е само Цветан Василев, а Делян Пеевски контролира всички телевизии...освен двата парцала Монитор и Телеграф де,...хаха

11

Анонимен

преди 10 години

Кога ще спрът турските сериали и турските радиа ???облъчват половин България целенасочено. До кога чуждите интереси ще са по важни от Българските ????До КОГА ????

10

Willy

преди 10 години

Нормално е всички българи да се обединят в една държава! Във Волжска България живеят българи! *усите, измислена нация, направили държава към единадесети век, трябва да бъдат изпратени на изток от Урал! Нали видяхте бъдещата карта на Русия! Хайде сега да видя колко са патриотите и колко са руските агенти!?

9

Анонимен

преди 10 години

Какво ще рече във времето на сателитната TV - "прекъснато излъчването" ...на "телевизионни канали" !?

8

Анонимен

преди 10 години

Никъде не се посочва, че Украйна спря руските канали преди това.

7

до 2

преди 10 години

Ника ти "АТИЛА" нещо не върви с българската култура, че да се представяш за българин и да пишеш кои земи са български и да изкарваш българите някакви диви селяци с амбиции за завземане, въпреки че във Вложка България са си чисти Българи.

6

макето

преди 10 години

у нас треба да се сопрат бтж нова на бареков телевизията и сите кабеларки нема таквия телевизий по свето 1 час новини а 80% от времето е запълнено с реклами поне да рекламираха некоя убава ракийка или винце ами то дамски превръзки хи хи хи

5

Радо

преди 10 години

От две седмици са спрени всички Руски тв.на територията на западна Украйна и Киев по заповед на превратаджиите,но за това не се пише !?

4

Анонимен

преди 10 години

"КАЗАХ !!!"Ко кайш ?!?!Дивирсант дивирсантски диверсиращ диверсия ...Аз мисла че целътъ Земъ е наша и даже Лунътъ... Другите да се мааат дет им видат очите...

3

Турчин

преди 10 години

Правилно..и в *** трябва да се гледат само Руските телевизии..первий канак вторий и т.нт..само *** ОЛЕ!

2

АТИЛА

преди 10 години

Нормално е да ги спрат.Кой нормален Човек може да изтърпи Славянското Квичене на един от Българските Диалекти незнайно защо нарече Руски "Език"...не че Украйнския е по различен.Всички Руски обекти върху окупирана Българска територия на Дунав, Волга, Киев и Кавказ трябва да бъдат и ще бъдат предмет на ДИВЕРСИЯСклавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.КАЗАХ !!!

1

lviv

преди 10 години

познати червени похвати. независимите кремълски медии са най- безпристрастни и обективни. червените *** не могат да измислят нищо ново, а монголоида путин не спира да мечтае за ссср 2.