Снимка: Ройтерс
fallback

Киевският окръжен административен съд забрани провеждането на митинги на площад "Независимост", площад "Европа" и редица улици в центъра на Киев от днес до 7 януари, предаде ИТАР-ТАСС.

Снощи общината на Киев се обърна към съда с молба да забрани масовите акции в центъра на украинската столица.
В молбата се искаше забраната да обхване площад "Независимост", площад "Европа" и райони около правителствени
сгради като президентството, министерския съвет, парламента и вътрешното министерство.

Oще по темата

В молбата не се споменават Михайловският площад и паркът "Тарас Шевченко", където днес по обяд ще се състои "народно събрание" по призив на три опозиционни партии.

Около 10 хиляди жители на Лвов потеглиха тази нощ с автобуси и собствен транспорт, за да участват в опозиционната проява в Киев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

nhgvetz

преди 10 години

Украйна предприема мерки срещу ***.В България е трудно с 4 американски военни бази и 10000 американски мародери,които отвличат в Гуантанамо всеки,който се опълчи.

23

и след милион

преди 10 години

години на тъпият булгаристанец са му виновни, евреите, турците, комунистите , европейците , руснаците , гърците , македонците, сърбите , румънците, майките им , бащите им и децата както и природата коят е имала нещастието да ги създаде, и в алкохолно опиянение полуголи крещят, ГОСПОД Е БЪЛГАРИН, диво племе на което всичко му е виновно и своевременно иска да си изхвърйи печката с недоизгорелите въглища през терасата/на това съм свидетел п.п от автора/ и толкова и до толкова, булгаристанецът ***

22

...

преди 10 години

Очевидно за жалост, малко Българи са наследили огънят в кръвта на всички революционери които са се борили за нашата свобода, и за това България да е рамо до рамо с великите сили в Европа, за жалост комунистическия преврат в България, изтреби Българския елит, след това останалата част бе прогонена, и в момента в България масата са стадо овце, които биват манипулирани по най елементарния начин, който е присъщ на африканските страни.

fallback