Снимка: архив, Reuters
fallback

Мъжът, който уби петима души в щата Илинойс, е починал от раните си, получени след престрелка с полицията, предаде ДПА. Четиридесет и три годишният Рик О'Смит влязъл през задната врата в къщата на жертвите си в град Манчестър и прострелял възрастна жена, млада двойка и две деца. 6-годишно момиче било тежко ранено в нападението. Мъжът го отнесъл до съседна къща, където го оставил. Сега то е в болница в тежко състояние.

Нападателят избягал от местопрестъплението но полицията го засякла на пет километра от града. Последвала престрелка,нападателят бил тежко ранен и откаран в болница, където починал.

Засега мотивите му остават неизвестни. Полицията не може да си обясни и неговата загриженост за раненото момиче. Жертвите са бабата, родителите и братята на оцелялото дете.

Според американски медии убиецът е бил племенник на кмета на град Манчестър, предаде ИТАР-ТАСС. Градоначалникът Роналд Дрейк е потвърдил тази информация, но е подчертал, че от две години не е поддържал връзки с племенника си.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

с.

преди 11 години

Да,гледал съм Диктаторът и безспорно е много як филм,който осмива и араби и евреи и така нататък,но специално за учебните заведения не си прав!Имат изключителни университети и дипломите им се ценят високо в целият свят!Също така не знам колко са *** западняците,но живеят в пъти по-добре от нас умниците!Да,имат проблеми,но къде няма!?Ние в цветя и рози тънем сигурно!Айде стига глупости!

10

Анонимен

преди 11 години

Да американските университети са най-реномираните ... ама според американските стандарти и класации.Филма "Диктаторът" гледал ли си го ,там ония си беше направил собствени олимпийски игри,собствени оскари и винаги си ги печелеше само той,същата работа е и запада ,правят си там някви си тяхни класацийки и награди и сами си ги връчват на себе си ,абе пълна пародия!

9

с.

преди 11 години

Абе не знам дали САЩ са световния психодиспансер,ама тука със сигурност е половината психодиспансер!На ххххх ще кажа,че не знам какви изпити се иСкарват с плащане,но университетите в САЩ са сред най-реномираните в света и ще иСкараш с плащане,ама друг път!Освен това откачалки има навсякъде!Последните случаи в Русия и Сърбия потвърждават това!ВЩатите случаите са повече поради лесния достъп до оръжие!Смешното е,че политизирате всеки един инцидент!

fallback