11

с.

преди 11 години

Да,гледал съм Диктаторът и безспорно е много як филм,който осмива и араби и евреи и така нататък,но специално за учебните заведения не си прав!Имат изключителни университети и дипломите им се ценят високо в целият свят!Също така не знам колко са *** западняците,но живеят в пъти по-добре от нас умниците!Да,имат проблеми,но къде няма!?Ние в цветя и рози тънем сигурно!Айде стига глупости!

10

Анонимен

преди 11 години

Да американските университети са най-реномираните ... ама според американските стандарти и класации.Филма "Диктаторът" гледал ли си го ,там ония си беше направил собствени олимпийски игри,собствени оскари и винаги си ги печелеше само той,същата работа е и запада ,правят си там някви си тяхни класацийки и награди и сами си ги връчват на себе си ,абе пълна пародия!

9

с.

преди 11 години

Абе не знам дали САЩ са световния психодиспансер,ама тука със сигурност е половината психодиспансер!На ххххх ще кажа,че не знам какви изпити се иСкарват с плащане,но университетите в САЩ са сред най-реномираните в света и ще иСкараш с плащане,ама друг път!Освен това откачалки има навсякъде!Последните случаи в Русия и Сърбия потвърждават това!ВЩатите случаите са повече поради лесния достъп до оръжие!Смешното е,че политизирате всеки един инцидент!

8

Анонимен

преди 11 години

сащ са световния психо диспансер!

7

Анонимен

преди 11 години

Aйде стига конспирации, психари винаги е имало. Ако някой тълкува всеки самолет или земетръс като конспирация, значи и той е психо.

6

ххххх

преди 11 години

До Световна конспирация напълно те подкрепям.

5

Ицо

преди 11 години

Оф кой от всички убийци беше тоя.Те станаха много за 10 дни.

4

Световна Конспирация

преди 11 години

Продължавам от коментар 4 ;) .... Ами "вържете" нещата с тия "БЕЗопасни" ;) КЕМТРЕЙЛС самолетчета,които поне аз лично в последните 2-3 лета лично съм виждал от балкона си,по няколко и главно привечер!!! Оставяйки "БЕЗопасни следи",които после стават?!?! на солидни "БЕЗопасни облаци",които се изваляват "БЕЗопасно" над нас! Разпъват и някакви "БЕЗопасни щитове" над България и Италия... и изведнъж... О ЧУДО!;) Няколко дни по късно... Еднотипни "земетресения" ТОЧНО В БЪЛГАРИЯ И ИТАЛИЯ! Чудеса , бе!!

3

Световна Конспирация

преди 11 години

Не ви ли се струва "изключително странно" масовото и бързо покачване на "случките" с масово клане и масово убийство на хора от изведнъж "изпаткали" а иначе водещи се за нормални човеци в последните няколко години?!?! САЩ,Русия,България.... Доста са! Не ви ли се струва и "странно" огромното покачване на тревожните и нервни разстройства в глобален мащаб?!? В България също има голям "бум" на тези разстройства и психични проблеми! Ами зачестилите "силни земетресения" почти навсякъде?!?!.... :( !

2

ххххх

преди 11 години

Правилно в бързото писане съм допуснал грешка така е.Но за теб както и Борисов все други са Ви виновни.А за това американско племе не можеш да ме убедиш,че на са ***.Пример дори да не можеш да искараш изпит плащаш и то легално и преминаваш.До тук спираме с умните американци. Това е за мен най-тъпата нация и за това не ми говори.Не искам никой да агитирам изразявам мнение янсо ли ти е

1

с,до хххх

преди 11 години

Наистина ли си мислиш,че се пише манипОлират!Съветвам те първо да се научиш да пишеш правилно на родния си език и след това да обявяваш тоя и оня за ***!Защото ти си по-*** май!Интересно какво са целели руските власти с масовото убийство,което се случи там!Да вдигнат цените на лимонадата сигурно!Бог да прости жертвите на поредната откачалка и в Русия и в САЩ!Това мога да кажа!