Млад американски евреин откри стрелба в хотел в Ейлат, Израел. Снимка: архив, Булфото
fallback

Израелската полиция застреля американец, който преди това уби хотелски служител в израелския южен курорт Ейлат на Червено море, предаде Франс прес, като се позова на силите на реда.

"Стрелецът, укрил се в кухнята (на хотела), бе обкръжен от сили на полицията, включително специални части, които го приканиха да се предаде. Той откри огън, докато преговаряше с полицаите. Последните стреляха и го убиха", заяви пред АФП Луба Самри, говорителка на полицията.

По предварителни данни става дума за млад американски евреин, пристигнал в Ейлат в рамките на израелска програма за подготовка на чужденци, пожелали да се върнат в родината и временно назначен на работа в хотел "Леонардо клъб", информира ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Предполага се, че американецът е бил в конфликт с друг местен служител. При поредното им скарване той грабнал пистолета на един от хотелските гардове и застрелял мъжа, посочва агенцията, като се позовава на израелското радио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

efikoimon

преди 11 години

karbovski-evrein m benatova-evreika k mari4kov-evrein cv borislavova-evreika

18

Анонимен

преди 11 години

Чудесно ,двама клепоухи и гърбоноси паразита по малко 1 хляб повече

17

Анонимен

преди 11 години

до мусли от 17 и 18 - значи теб те кефи *** престъпност? И ограбването на данъците на Българите от "политици" и "бизнесмени"? Нямаш нищо против спрените детски на българките и помощи от 1000 лева на месец за ромка с 10 чавета? Не те притесняват радикалните ислямисти в Пазарджик? Сляп си - и жестоко заблуден. Кажи ми на теб какво ти сториха евреите и ги изреди поименно. Не ми говори безсмислици за робство и главни квартири!

fallback