19

efikoimon

преди 11 години

karbovski-evrein m benatova-evreika k mari4kov-evrein cv borislavova-evreika

18

Анонимен

преди 11 години

Чудесно ,двама клепоухи и гърбоноси паразита по малко 1 хляб повече

17

Анонимен

преди 11 години

до мусли от 17 и 18 - значи теб те кефи *** престъпност? И ограбването на данъците на Българите от "политици" и "бизнесмени"? Нямаш нищо против спрените детски на българките и помощи от 1000 лева на месец за ромка с 10 чавета? Не те притесняват радикалните ислямисти в Пазарджик? Сляп си - и жестоко заблуден. Кажи ми на теб какво ти сториха евреите и ги изреди поименно. Не ми говори безсмислици за робство и главни квартири!

16

муспи

преди 11 години

Виждате как дяволът се бори с необоримото - 17 и 18. В България всички правителства, партии, едър капитал, медии и всякакви мафии са еврейски на 100% - те не признават 98%. Геноцидът който се провежда над българския народ - за две десетилетия намаля с 1/3, е еврейски, защото няма от къй друг - българите в собствената си страна са без права и да го кажат. Светът изцяло е вече под еврейско робство, но България евреите са я харесали за своя главна квартира и я подготвят. Проклети да са!

15

Анонимен

преди 11 години

След много години работни контакти с хора от цялото земно кълбо мога да ви кажа едно - всички хора и народи се стремят към ред - българите и евреите владеят хаоса! Тези два народа не трябва никога да бъдат врагове - това ще бъде против законите на природата! Ако Българин говори против евреите, все едно говори против братовчед си! (не казвам брат, защото братя са ни руснаците и визирам истинските православни българи а не мелезите - мюсюлмани и атеисти)

14

Анонимен

преди 11 години

евреите работят за съсипването на България - по голяма глупост не съм чувал!Евреите много обичат българи - това ви го казвам след 3 пътешествия в Израел.50 % от гражданите в Израел са бивши граждани на СССР - в момента се строи град за 400 000 рускоговорящи - всички те много добре знаят коя е България и какво се случва с нея. Наследниците на спасените от България евреи са 100 000 души. По-добре си насочете омразата към политиците и бизнеса с отглеждане на по 10 чавета в семейство - проблем #1!

13

алооо

преди 11 години

да,израелците работят за съсипването на българия,и по принцип ни мразят,но не може да им се отрече,че не си поплюват като наште-ако видят *** с пищов,има да се чудяяяяяяяяят,и да преговарят и да му се молят,и да викат спецчасти-е така трябва като евреите-трях у глъвътъ)!))

12

муспи

преди 11 години

Младенов да отзове посолството от Вашингтон, и да обвини Обама в хетеросексуализъм! Бойко да възложи на руснаците Козлудуй! Миглена Кунева да бойкотира изборите! - А аз ако бях, щях да избия цялия хотел през ноща, тихо, един по един в леглата им.

11

Анонимен

преди 11 години

Николай Младенов веднага да изкаже съболезнованията си на близките на загиналите от името на българския народ!

10

натаняхууууууу

преди 11 години

Хизбула и Иран трябва да са ,,виновни ""

9

Анонимен

преди 11 години

11 защо изплзваш еврейски думи завършвайки с Амин и към кого по точно ти е отправена благодарността.

8

Анонимен

преди 11 години

Благодаря ти Боже за тази прекрасна новина ,че един *** убил друг такъв ,само такива новини да има всеки ден -Амин

7

Анонимен

преди 11 години

терориста е бил евреин с американско гражданство

6

Анонимен

преди 11 години

Решаване на конфликт по американски.

5

Анонимен

преди 11 години

*** Работа

4

violeta

преди 11 години

До АнонименЗа Хизбула няма-подобра новина от тази!! Интересно сега официален Техеран с каква позиция ще излезе? Може би, че американския евреин е бил вербуван от исламистки фундаменталисти?

3

Анонимен

преди 11 години

Терориста е бил от Хизбула!

2

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 1 ....едно добро начало :)

1

Анонимен

преди 11 години

Евреин гърми друг евреин - това добра или лоша новина е ?