Въоръжен мъж нахлул в клиника в Питсбърг, двама души са убити. Снимка: архив, Reuters
fallback

Двама души бяха убити и седмина ранени вчера следобед в психиатрична клиника към университета в американския град Питсбърг, след като мъж нахлул във фоайето на клиниката и открил огън.

Нападателят, въоръжен с две полуавтоматични огнестрелни оръжия, е влязъл в престрелка с полицаи. Кметът на града потвърди, че нападателят е един от двамата убити, но не уточни дали е загинал от полицейски куршум, или се е самоубил.

Първоначално университетската полиция е издирвала двама нападатели, но впоследствие се е установило, че той е един. Засега не са известни мотивите на убиеца, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Пъзел

преди 12 години

До 21:Вмирисан, аз за разлика от теб дето само си мечтае да иде в САЩ съм ходил на много места.НЕ съм русофил, дядо ми е убит от комунистите, *** продажна!А с какво се занимавам и колко изкарвам доказвам, че ако си кадърен може и България да си добре!!!

15

До 6

преди 12 години

Тъпо *** елита на България отдавна напусна България, само В Чикаго Българите са над 200 000 в абсурдистан останаха само *** *** като тебе ,мутри и ***.

14

до Пъзел

преди 12 години

Хващам бас ,че си някой задръстеняк дето сигурно прес целият си живот единствено е стоял в България и е слушал баща си и дядо си комунисти колко са скапани Американците и колко видиш ли е велик Руския народ и си решил сега ,ч си Българин патриот.Вземи малко прогледни и помисли и тогава се изказвай.

fallback