Снимка: Reuters
fallback

Сваленият либийски лидер Муамар Кадафи заяви, че системата на управление, която е установил в Либия, се основава на волята на народа и не може да бъде премахната, предаде Ройтерс.

В аудиопослание, излъчено от сирийската телевизия Араи, Кадафи каза също, че самолетите на НАТО няма да могат да продължат операциите си в Либия.

"Политическата система в Либия е система, базирана на властта на народа и е невъзможно тази система да бъде премахната," подчерта той. "Бомбардировките на натовските самолети няма да продължат," добави Кадафи, предаде БТА.

Според сваления либийски лидер събитията, които стават в момента в страната му, са "маскарад", съобщава Франс прес, цитирайки посланието. Кадафи призова либийците да не вярват, че е настъпила промяна на режима.

"Това, което става в Либия, е един маскарад и то само благодарение на натовските бомбардировки, които няма да продължат вечно. Не се радвайте и не си мислете, че е свален един режим и е установен друг с помощта на удари по въздух и море", предупреди Кадафи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

БОНКАТА

преди 12 години

*** ***, СТАЛИН НЕ Е БИЛ СТРАХЛИВЕЦ ,ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ , СЕГА ЩЕШЕ ДА ЦЕЛУВАШ *** НЕ САМО НА АМЕРИКАНЦИТЕ ,АМИ И НА ХИТЛЕРИСТИТЕ.

33

Анонимен

преди 12 години

Истината не може да се скрие. Полковника свали маската на т.нар. демократически държави, ценности и цивилизационен модел! Подготвя се нов Халифат, нова световна война на религиозна основа, а ние се радваме на риалити шоута. Ние ще сме буфера и бомбите ще падат и тук. Нато подкрепя религиозни екстремисти, убийци, терористи? Защо? Нека да ни отговорят! Какво е арабската пролет? Кой ще дойде на власт в северна африка? Как така една революция се организира чрез фейсбук и кой стои зад това?

32

JANA

преди 12 години

***KADAFI MOJE DA E YPRAVLJVAL SAS JELJSNA RAKA***MOJE MNOGO XORA DA IMA PO SATVORITE***NO E NAPRAVIL MNOGO SA NARODA SI***I TE GO OBI4AT***DAVAI KADAFI ***MNOGO 4ESTNI XORA PO SVETA SA S TEB***

fallback