Бриджит Бардо храни бездомни кучета в Румъния през март т.г. Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos
fallback

Актрисата Бриджит Бардо предизвика гневна реакция в родната си Франция, след като се опита да спаси живота на куче, което жестоко нападнало 4-годишно момиченце.

Собствениците на бултериера Принс поискали кучето да бъде умъртвено, след като обезобразило детето при инцидента в град Булон.

Бардо обаче, която е яростен защитник на правата на животните, помолила кмета на града да пощади живота на кучето въпреки атаката.

„Забранихме смъртната присъда за хората, защо трябва да продължаваме да го правим с животните“, казва френската звезда.

Тя започва петиция за спасяването на Принс, който е задържан и очаква смъртоносна инжекция.

Инициативата на актрисата беше посрещната на нож във френската преса. Френският политически седмичник „Нувел Обсерватьор“ нарича действията на Бардо „безобразни, шокиращи и тъжни“.

Междувременно кметът на Булон Фредерик Кювийе призова актрисата да отиде и да види какво е причинило кучето на момиченцето в опит да я накара да промени мнението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

152

Кавал

преди 12 години

Като взема една сопа...и дъртата Бардо и тез със Библиите тука ей.Какви Библии ве калмуци,вие четохте ли статията първо,някой да каже нещо за дететенцето?

151

до 1234

преди 12 години

Взе ми думите от устата.Баси изперкалата бабка.След като се сбръчкоса и никой не иска да и го тури съвсем е изкукуригала тая

150

косьо

преди 12 години

Содомитите са ненормалници!!

fallback