Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Бившият управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан ще бъде оправдан по делото за изнасилване и сексуално посегателство, заяви Бенджамин Брафман, един от адвокатите на финансиста, в интервю пред израелския в. "Аарец".

"Той ще пледира невинен и в крайна сметка ще бъда оправдан", смята Брафман.

Oще по темата

Това е първото интервю на адвоката след ареста на Строс-Кан на 14 май. По думите му бившият шеф на МВФ не се чувства добре, че е обвинен в неща, които не е извършил.

"Нищо не е е сигурно, но според това, което забелязвам в разследването, той (Строс-Кан) ще бъде оправдан. Той силно ме впечатли. Въпреки обстоятелствата не пада духом", подчертава
защитникът.

Бенджамин Брафман е сочен като един от най-добрите адвокати в САЩ. Той е защитавал редица американски звезди, сред които и починалият Майкъл Джексън, припомня АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 12 години

***, хайде стига с шизофреничното ви плюене срещу евреите бе!Повече ли напредвате в живота, мразейки евреите? Ако ги прогоните и заграбите благата, които са натрупали, както е направил светлият ви пример, олигофренът Хитлер, за вечно ли ще ви стигнат тези богатства? После кой ще ви стане виновник за блатото, в което живеете?Стойте си в торището, затънали до уши и продължавайте да "разсъждавате" над източниците на проблемите си.

50

Щатите са на кръстоп

преди 12 години

Струва ми се, че САЩ се намират във фазата на изгонването на юдеите от Египет. Навсякъде провали - икономиката се поддържа с чужди държави под натиск от Щатите; бързи икономически растеж на независими от влиянието на Щатите държави, заграбващи международните пазари, нарастване на военната и научната мощ на тези държави. За мене, Щатите са пред колапс и ако не изгонят виновниците, рискуват да рухнат като нация.

49

Неверев

преди 12 години

Поредната жертва на измислените демократични общества.Силният с парите,какво да кажем за тези които нямат 1млн,ако му направят номер няма излизане от затвора.Затова ще стоиш мирно,демократично.Признавам трудолюбието на народа,но точно такива номера не ми харесват,силният,парите,ти си друг по възгледи,ще те унищожа,защото не си като мен и т.н.историята е пълна с примери,това е поредния номер,Жалко.

fallback