51

Анонимен

преди 12 години

***, хайде стига с шизофреничното ви плюене срещу евреите бе!Повече ли напредвате в живота, мразейки евреите? Ако ги прогоните и заграбите благата, които са натрупали, както е направил светлият ви пример, олигофренът Хитлер, за вечно ли ще ви стигнат тези богатства? После кой ще ви стане виновник за блатото, в което живеете?Стойте си в торището, затънали до уши и продължавайте да "разсъждавате" над източниците на проблемите си.

50

Щатите са на кръстоп

преди 12 години

Струва ми се, че САЩ се намират във фазата на изгонването на юдеите от Египет. Навсякъде провали - икономиката се поддържа с чужди държави под натиск от Щатите; бързи икономически растеж на независими от влиянието на Щатите държави, заграбващи международните пазари, нарастване на военната и научната мощ на тези държави. За мене, Щатите са пред колапс и ако не изгонят виновниците, рискуват да рухнат като нация.

49

Неверев

преди 12 години

Поредната жертва на измислените демократични общества.Силният с парите,какво да кажем за тези които нямат 1млн,ако му направят номер няма излизане от затвора.Затова ще стоиш мирно,демократично.Признавам трудолюбието на народа,но точно такива номера не ми харесват,силният,парите,ти си друг по възгледи,ще те унищожа,защото не си като мен и т.н.историята е пълна с примери,това е поредния номер,Жалко.

48

генади

преди 12 години

Брей, пустите му либерало-левичари, как са се спуснали да защитават ненормалният юдео-болшевик.

47

генади

преди 12 години

Хора, бдете! ФашизЪмЪ се надига отново.Прислужница- антисемитка клевети Доминик Строс-Кан!Той не е искал да я изнасили, другари!Просто е искал да и помогне да се осъзнае класово!Отново преследват и клеветят евреите!Реакцията в САЩ подготвя нов Холокост!Никога повече фашизъм!Но пасаран!

46

Анонимен

преди 12 години

Към коментар 45 - от 25.05.2011 - ДСК влиза в 11 - генералското число. Извинете за грешката

45

Астролог-любител

преди 12 години

ДСК е любовчия - да, любител на хубавите неща - да, но не е насилник. Той има в хороскопа си Слънце в съвпад с Венера и Меркурий в знака на Телеца, -това е знака на парите, сладострастието, чревоугодничеството и т.н. Слънце съвпад Венера такъв човек е с много добро сърце, късметлия и никога не може да бъде насилник. Ще прави пари, ще живее като батето, човек роден с късмет. Има обаче един Марс в Овена в опозиция с Нептун, което значи, че трябва да избягва всичко прекалено /Нептун е измама, заблуждение, опиянение/. Лошите звездни конфигурации през последните две години засегнаха негови чувствителни точки в хороскопа, поради което се стигна до такъв ужасен момент в неговия живот. Сега обаче има много обнадеждаващи знаци от 25.05.2011 г. той влиза в личен месец 7, каквото е числото и на живота му /удари с камшик, който издържи печели купата/. На 04.06.2011 Юпитер /голямото щастие/ влиза в знака на Телеца, там е бил преди 12 години и ще съвпадне последователно с неговото Слънце, Венера и Меркурий. Това ще донесе облекчителни ситуации. Предвид състоянието на Строс Кан е трудно да кажа нещо по - добро, но ако е някой друг ще му кажа, че го чакат много хубави работи.

44

до 31

преди 12 години

Никаква *** не са намерили, то ако имаше- щеше да гръмне пресата!В Ilsole 24ore.it пишеше за слюнка по килима- ганайката обяснявала на следователите ТОЧНО КЪДЕ на няколко места се била изплюла по килима и те взели НЕЙНАТА слюнка за изследване! Няма ни тя, нито ДСК белези по ръце или някъде другаде от борба! Ами тя АКО имаше такова нещо- щеше да го УХАПЕ! Нали била възмутена и плюла..... и каква "проба" вземат следователите..та тя може да си е плюла... какво доказва НЕЙНАТА слюнка по килима.

43

правилно

преди 12 години

Така и трябва да бъде.Доминик Строс-Кан ще се ЧЕТЕ като лекция в икономическите университети, а кой знае... може и да стане Президент! И дано!Но всички онези"употребени"- ганайката, евентуално ако е имало негов"дубльор за под душа и сцената"... сигурно ще получат пари, но след това ще има "нещастен случай".Само онази мадам-шефка от публичния дом ще оцелее, защото е нужна и за- понататък, за други да свидетелствува( от тефтера).

42

Анонимен

преди 12 години

"Финансистът се чувствал зле, че е обвинен несправедливо"а той какво иска, да е обвинен справедливо ли

41

тото

преди 12 години

В търсене на обвинение срещу африканката работи един дедектив бивш Прокурор на ню Йорк ,после адвокат и сега има бюро дедективско.Той е открил май доста неща и сега чакаме развръзката и как е скроена шапката на ДСК.

40

22

преди 12 години

До 39,аз пък прочетох че ще бъде обявен за невинен.днес това каза неговия адвокат Бенджямин Брафман,който се намира в момента в Израел и иска да разнище нещата за това отстраняване на ДСК чрез изнасилване.О-А,иначе прокурора на НЮ ЙОРК иска затвор74години и три месеца.Всички си правят имаж от този инцидент за сметка на ДСК.Адвокатите му са жестоки,те освободиха Майкъл Джексън,Симсън,Пъф Доди и други отзатвор.

39

съд и...съд

преди 12 години

Ето какво прочетох току-що :Строс-Кан бе пуснат в петък под гаранция от 1 милион долара и полица от 5 милиона и се намира под домашен арест. Ако бъде признат за виновен по повдигнатите му 6 обвинения, той може да получи над 80 години затвор.А у нас - за убийство и изнасилване - години се водят дела /сестрите Белнейски/...

38

галактика

преди 12 години

Обвиненията в изнасилване са си запазена марка сред политическите кръгове - лесно *доказуема*, и с дългосрочни последствия. Та нали с такова *обвиненине* бе задържан и Джулиан Асандж?! В настоящия случай обаче мен ми е интересна една друга подробност - азиатските представители в МВФ предявяват претенции за мястото на Кан. Европейците обаче настояват наследникътда бъде европеец.Дори ми се струва, че процесът на избора набира скорост. До тук забъркването на кашата е ясна.Азиатците са в правото си.

37

Гоце

преди 12 години

Трябва ли да ни интересува какво става с некъв жабар?

36

8-ия ден

преди 12 години

в-к Le nouvel ObservateurПрислужницата в хотел Sofitel ,Ню Йорк, обвини Доминик Строс-Кан за сексуално нападение, официално идентифицирайки го в неделя в полицейското управление, заяви пред АФП говорител на полицията...Говорителят допълни, че следователите са открили доказателства в хотелска стая, взети от г-н Строс-Кан, по-специално елементи, включващи ДНК...Една изрусена черна африканка....по нечие нареждане...Какъв по-добър начин, наистина, да го лишат от правото да се кандидатира за президент и да го пратят да гние в ада, на шест хиляди мили от Париж? явно препоръките, изложени на МВФ от 2008 г. са засегнали прекалено много частни интереси, особено тези на ултра либералистите, които надават вик при всеки опит за социално балансиране...

35

световните изроди

преди 12 години

Строс-Кан бая го прецакаха човечеца... Барак си осигури втори мандат с измисленото залавяне и убиване на Бин Ладен. Сега и Саркози ще е за втори път президент след като основният му претендент - Строс-Кан го елиминираха типично по ционистски...

34

христос

преди 12 години

Марин льо Пен никога няма да стане президент има малък процентДо изборите има 11 месеца нищо не е ясно.Преди имаше проценти Леонел да спечели ,а загуби на първия тур.Тези статистики са ала-бала,народа е тозиш който ще каже кой ще е победител,но се знае че е Саркози.

33

Анонимен

преди 12 години

Тоя от снимката се изказа няколко пъти срещу печатането на долари без никакво покритие и ето какво му спретнаха.

32

PARIS

преди 12 години

ДСК не е никога бил заплаха на сарко,ами Марин le pen,така че сарко няма нищо общо в случая.И друго сарко е половината евреин,но френската буржоазия го командва а не евреите.Сарко подкрепи обама,за признаването на Палестина с граници от 67 година,евреите го плюят,но никoй не ги слуша.Така че Обама свали ДСК защото искаше да си вземе контрол на ФМИ и след това натисна израелците,да освободят колонизираните палестински колонии.На обама му писна заради евреите да има цяла азия за врагове,а и знаем че Обама е мюсюлманин