Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Българка на 31 години бе арестувана от карабинерите в Червия по обвинение в сводничество, съобщава в сряда всекидневникът "Романя оджи".

Тя е превърнала два апартамента в курорта Лидо ди Класе в публични домове, където  карала да проституират три свои сънароднички.

Организираният от младата българка бизнес бил твърде печеливш и според предварителни оценки възлизал средно на 2 хиляди евро на ден, се посочва в информацията. Жената била наблюдавана в продължение на един месец.

Апартаментите, които са собственост на 77-годишен жител на Червия, са запечатани в очакване да бъдат конфискувани.

Сводницата се намира в затвора във Форли на разположение на съдебните власти в Равена.

Червия е град с 29 хиляди жители, разположен на Адриатическото крайбрежие на провинция Равена в областта Емилия Романя, посочва БТА.

В информацията не се посочват имена и не се уточнява какви действия са предприети срещу останалите три българки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Дона

преди 13 години

Съгласна съм с предложението на номер 1.Момичето ми се вижда беличко само дето не сидояжда..Не съм съгласна с някои изказвания за нашите момичета.Ето колко са способни,на кол да ги сложат играятв апартамент да ги "затворят" пак си вършат работата.Ами девойката с гадже Кадафи младши, изучила езикаима си ново гадже и ще следва в Сорбоната.Колко могат да се похвалят с такива успехи? Чужд език се учи с контакти най добре.

8

и отново ..!

преди 13 години

и отново нашите български жени се оказаха доста ебливи и опитни в ебнята!ами това са те!и как човек след това да се жени, да създава семейство?да се женя за българска ***, не, благодаря!

7

зикото

преди 13 години

Жалко за нас докъде стигнахме в падението си Това е плодът на криво разбраната цивилизация

fallback