Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Руските сили за сигурност убиха 17 бунтовници и задържаха двама заподозрени за самоубийствения атентат през януари на московското летище "Домодедово". Това стана при престрелка в размирната кавказка република Ингушетия, предаде РИА Новости.

При въздушен удар е унищожена база на екстремистите, където според властите са били обучавани атентатори самоубийци.

Oще по темата

Задържаните двама заподозрени са разпитани от следовател, като те ще бъдат прехвърлени в Москва незабавно.

Според представител на властите двамата заподозрени отвели в руската столица извършителя на самоубийствения атентат на летище "Домодедово" на 24 януари, при който загинаха 37 души, а над 120 бяха ранени.

Нападателят камикадзе бе идентифициран като Магомед Евлоев, родом от Ингушетия.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

До 49-ия

преди 13 години

Ало, ти в час ли си? Я си измий гурелите! Тук изобщо не става дума за татари. Татарите са няколко националности - има казански, ногайски, кримски, румънски. Името им е дадено от МОНГОЛИТЕ, А НЕ ОТ ЛЕНИН и то много отдавна, преди Ермак. Чети бе, момче! И не се отвличай от темата!

53

КУКЕР

преди 13 години

До т.н. Странджа ! Леле и това доживяхме - странджански *** да прави опити да пише на руски. Отново ти казвам - не смущавай духа на Знаменосеца с тъпите си писания !

52

руснак

преди 13 години

днес е годишщнината от взривовете в московското метро, та затова се подарява тази операция и неясните съобщения за резултата и/ в руския текст е видно,че са удариле от въздуха някакви долу,но колко са оцелели и кои са...щели да установяват тепърва следствените органи.пише: надяваме се да сме убили и умаров.../ с тези казионни методи утре чеченците пак ще ударят москва СЪЩО ЗА НЯКОЙ ПРАЗНИК НА РУСНАЦИТЕ.българи,стойте си тук и си живейте спокойно живота-това е истината.другото не е за разказване

fallback