Снимка: Reuters
fallback

Германският министър на отбраната Карл-Теодор цу Гутенберг  заяви днес, че се отказва временно от докторската си степен и отхвърля обвиненията в плагиатство, съобщи АФП.

"Ще се откажа временно от титлата си, докато излязат резултатите от проучването от Байройтския университет в Бавария  на докторската ми дисертация по право през 2006 г.," заяви  Гутенберг пред журналисти.

Oще по темата
Трийсет и девет годишният Гутенберг, звездата в германското правителство, е подложен на натиск след обвиненията в плагиатство, които бяха отправени от германската преса в сряда.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ина,т

преди 13 години

Ще го разпънат сега,особенно след 1.Смъртния случай на момичето, 2.Гаврата с новобранци на учебния военнен кораб и сега плагиатството ако се докаже сигорно ще подаде отставка.

8

хаха

преди 13 години

До Ползвател: Ти *** ли си бе? Представяш ли си как човек от неговия ранг забравя да посочи източните си. Това да не ти е тука в югозападния. И още знаеш ли въобще какво е плагиатство или пък докторска научна степен?

7

!

преди 13 години

Тоя пък, тук взимат по няколко милиона само за консултации, и то очевидно без да са специалисти, а той щял да се отказва от докторската си степен.

fallback