Балгария вече не е VIP зона за имоти. Снимка: БГНЕС
fallback

Анализатори на бизнеса с недвижими имоти препоръчват на инвеститорите да не влагат пари в имоти в българските морски и планински курорти, пише Financial times.

В статия, представяща добри и лоши места за инвестиране в имоти, вестникът включва България и Кипър в групата на страните, в които не е разумно да се инвестира.

Изданието цитира специалисти, които препоръчват да се купуват имоти в Бразилия и Флорида.

Преди срива на кредитната система България преживя бум на курортното строителство, като ски-курортът Банско и морският курорт Слънчев бряг се разрастнаха значително. С настъпването на финансовата криза обаче цените на имотите се сринаха, поради което твърде много строежи останаха недовършени, пише Financial times.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

topcho

преди 13 години

Az pak vi savetvam da ne investirate vav financial times..zapadna platena media..

61

Анонимен

преди 13 години

хмм интересна статия определено сте напълни нечии джоб освен нашенският или на някой наш управляващ, колкото до Флорида = разумна инвестиция . Първо постоянни урагани = високи жилищни застраховки а без една такава днес имаш утре нямаш къща. Второ прекалено ниска географска височина=наводнение с темповете на глобалното затопляне след 10г. може и да няма Флорида а ние тук на балканите ще си живеем по върхувете и ще махаме на удавниците(това май е гадно но истина)

60

xaxaxa

преди 13 години

САМО ДЕТО статията е от October 22 2010 и се казва "Hot or not spots"то верно че има часова разлика ама тия от днес.бг поне вчерашния вестник да четът пак ще е добре :D :D :D

fallback