62

topcho

преди 13 години

Az pak vi savetvam da ne investirate vav financial times..zapadna platena media..

61

Анонимен

преди 13 години

хмм интересна статия определено сте напълни нечии джоб освен нашенският или на някой наш управляващ, колкото до Флорида = разумна инвестиция . Първо постоянни урагани = високи жилищни застраховки а без една такава днес имаш утре нямаш къща. Второ прекалено ниска географска височина=наводнение с темповете на глобалното затопляне след 10г. може и да няма Флорида а ние тук на балканите ще си живеем по върхувете и ще махаме на удавниците(това май е гадно но истина)

60

xaxaxa

преди 13 години

САМО ДЕТО статията е от October 22 2010 и се казва "Hot or not spots"то верно че има часова разлика ама тия от днес.бг поне вчерашния вестник да четът пак ще е добре :D :D :D

59

Анонимен

преди 13 години

"Насочете вашите пари само в нашите джобчета..."-тарикатски подход, използван с цел антиреклама, ясно е...

58

хахаха

преди 13 години

АЙДЕ СЕГА СЕРИОЗНО:Какво означава уникална страна и блаблабла каква била българия! Това дали някой ще си купи имот в тази несравнима българия зависи от следните фактори:богатите живеят в изолирана среда - високи огради големи коли и консумира най хубавото на една страна. Обаче ако погледнем реално това с което сте я прехвалили тая българия нещо куца тука. Има къде къде по уникални места по планетата. Все още не са окупирани. 300 години напред пак няма да свършат.

57

хахаха

преди 13 години

това какво е?!? Статия за какво пише в друга статия?!? За какво всъщност да го четеме това?

56

Lucc

преди 13 години

100% поръчкова статия!

55

Анонимен

преди 13 години

Че не сме стока то е ясно но Бразилия ????!!!!втората страна след ЮАР по с;уртност от огнестрелно оръжие ?!чудно просто чудно .... ако за недвижимо имущество се има напредвид бункер.... а САЩ откакто ги удари кризата разпродават ....

54

Четящ

преди 13 години

Току-що прочетох подобна статия за руснаците, препратка от сутрешната поща! Да, България има много трески за дялане, но ако закупиш имот по поръчка или си го направиш сам - НЯМА СТРАНА ПО СВЕТА с такава природа и уникално съчетани ресурси! Отделно, както земята, така и строителството е евтино в сравнение с всички "развити държави". Ами, инвестирайте в САЩ, на чиито граждани след 2 г. официални им имплантират проследяващи чипове и свободите падат постоянно! Ама това не го чувате, нали??!!??

53

мелодия

преди 13 години

до 27 - аз съм с трезв морал и без розови очила -----Докато заобикаляме истината, животът ни ще е като земетръсна зона ----Обичам България и българския народ и мразя всички политици

52

Васко

преди 13 години

Пак ли бре ??? Това го писахте преди седмица - сега пак. Започвате да смърдите на поръчка вече. То в държавата ни няма добри журналисти по дефолт , така че ви е простено и на вас. Вероятноста да имате добри журналисти е около нулата. М/у другото Бразилия не фалира ли?

51

Анонимен

преди 13 години

Щом и журналистите започнаха да правят СКАНДАЛНИ правописни грешки.....Нещата не са на добре...... Погнусен съм......

50

Желев

преди 13 години

80-85г.Местният пияница често повтарял ,,Знам нещо за кмета,но няма да го кажа,,.Стига новината до ушите на кмета и го прибират в милицията.Казвай какво знаеш за кмета.И нашият герой признал ,,Знам една неразкопана улица,ама няма да кажа коя,защото ще разкопае и нея,,. И аз знам едно незастроено място,но няма да го кажа,за да не го съсипят и него.

49

Рачкур

преди 13 години

Бразилия!!!добро място :)

48

България

преди 13 години

Какво значи БГ?

47

гербер

преди 13 години

Цецо консултанто требе да си оди-стига далавераджи у това правителство-един стига-главнио

46

Анонимен

преди 13 години

БУЛГАААР БУЛГАААРАЙДЕ ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА,ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА НА КЛОШАРИТЕ,ДАЛЕЧЕ СМЕ ОТ ВИП ЗОНА,ВСЪЩНОСТ МОЖЕХМЕ ДА БЪДЕМ,АКО ИМАХМЕ МАЛКО УМНИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ.

45

Сталин

преди 13 години

Е ПА КОГА Е БИЛА ПЪК БЪЛГАРИЯ ВИП -БЕДНА ДЪРЖАВИЦА И КАЛПАВ НАРОД...

44

Анонимен

преди 13 години

Ами, когато правиш правописни грешки, в изписването на името на собствената си страна...малко е засрамващо и възмущаващо...А какво да коментираме на статията?!?! Цените не са се "сринали",а паднаха с нищожни проценти и "паднаха" до такава степен, че все още никой българин не може да си ги позволи. (говоря за нови постройки, в центрове на градове или по Черноморието/планините). Аз не виждам как може, да кажеш на 1500лева/кв.м. "срината цена"...

43

Анонимен

преди 13 години

Половината коментари са за една сбъркна буква, а на това което се говори в статията не се коментира.. а то е важно и трагично за всички нас!