Снимка: БГНЕС
fallback

Един от предполагаемите руски шпиони изчезна в Кипър, съобщава Би Би Си.

В понеделник американското Министерство на правосъдието обяви, че в САЩ са арестувани десет души по обвинение в шпионаж в полза на Русия.

Във вторник полицията в Кипър задържа по молба на Вашингтон 54-годишния Кристофър Метсос.

Метсос е смятан за единайстия заподозрян в шпионаж в полза на Русия.

Той е бил задържан на летището в Ларнака.

След ареста обаче кипърските власти пуснали Метсос под гаранция от 26 хиляди евро. Същевременно полицията подготвяла документите му за екстрадиция.

54-годишният мъж е задължен всеки ден да се подписва в полицейското управление в Ларнака.

В сряда обаче Метсос не се явил за подпис и изчезнал безследно.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Червената помия

преди 13 години

39, човека , изградил СССР е прекаран през цяла воюваща тогава Европа в брониран немски влак, в затворен вагон , докаран е във Финландия от немците, и обилно финансиран от тях е оставен да прави революция в Русия.Казва се Владимир Улянов -Ленин.И това е факт неоспорим.После, той един по един елиминира противниците си вътре в партията, убива и Троцки, който се е скрил чак в Мексико.История аналогична на нашия "преход", направен от "Българи", докарани с американския "брониран влак" да ни предадат.

51

Червената помия

преди 13 години

52, а как да охарактеризираме Американските действия в Афганистан,Ирак, Панама, Виетнам?И кое е по-голям золум?Да не би да мислиш, че те нямат мрежа в Русия?Или нямат мрежа и у нас, и не държат всичките ни политици от 20 години насам оплетени в паяжина от заплахи и обещания?

50

РУСКИ ЗОЛУМИ!

преди 13 години

Отново тия мръсни руснаци! Кога най-сетне ще ги оправят, да им пуснат няколко атомни бомби. Че техните золуми вече не се търпят!

fallback