52

Червената помия

преди 13 години

39, човека , изградил СССР е прекаран през цяла воюваща тогава Европа в брониран немски влак, в затворен вагон , докаран е във Финландия от немците, и обилно финансиран от тях е оставен да прави революция в Русия.Казва се Владимир Улянов -Ленин.И това е факт неоспорим.После, той един по един елиминира противниците си вътре в партията, убива и Троцки, който се е скрил чак в Мексико.История аналогична на нашия "преход", направен от "Българи", докарани с американския "брониран влак" да ни предадат.

51

Червената помия

преди 13 години

52, а как да охарактеризираме Американските действия в Афганистан,Ирак, Панама, Виетнам?И кое е по-голям золум?Да не би да мислиш, че те нямат мрежа в Русия?Или нямат мрежа и у нас, и не държат всичките ни политици от 20 години насам оплетени в паяжина от заплахи и обещания?

50

РУСКИ ЗОЛУМИ!

преди 13 години

Отново тия мръсни руснаци! Кога най-сетне ще ги оправят, да им пуснат няколко атомни бомби. Че техните золуми вече не се търпят!

49

Антитъпунгерист

преди 13 години

Чайник,бяла капачка си ти пич!Надъхал си се здраво,ама и ти като всеки националист ми говориш само за история и отминало величие...Аз за разлика от теб говоря за настоящето,а и за близкото бъдеще.Имам и личен американски десетина годишен опит,а ти имаш само празни приказки от сорта на "скапани американци","мръсни ***" и България на три морета...Лозунги,като едно време при комуноидите!С две думи ала-бала си,другарю фашист...Аре със здраве

48

УУ

преди 13 години

ТОЗИ СИГУРНО Е ВОДКАДЖИЯ.НАУЧИЛ СЕ Е ОТ СЛУЖБАТА СИ ЗА РУСИЯ.СЕГА КЪРКА НЯКЪДЕ ТАЙНО.

47

Имен

преди 13 години

RE:48 Зер верваш на такива 'новини'?Те хамериканците твърдят и че са 'най-хуманната' и 'демократична' държава, *** а се опитай да долетиш до там с шише ракия в джоба :)

46

Анонимен

преди 13 години

Както винаги, руснаците се *** обилно.

45

GP

преди 13 години

AMERIKANSKI IZVRWSTENIQ!

44

Анонимен

преди 13 години

НЕЩО СЕ ГОТВИ!Щом американците ангажират вниманието на нацията с тая изтъркана тема НЕЩО има да става...А американците са царе на ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА

43

Анонимен

преди 13 години

излагация по путински

42

Анонимен

преди 13 години

и все пак

41

тгс

преди 13 години

ттттттт

40

Анонимен

преди 13 години

Ега ти цирка. Нещо темата с Бен Ладен взе да се изтърква. И в САЩ и в Русия са подложени на обществен натиск за съкращаване на разходите за военните и "службите. И в двете страни там има голеееееми интереси. Един от коментиращите се възмущаваше от ниското ниво на "сценария" в стил Fox Crime, но приятелю, не се коси - такива значи са потребителите на филма. Такъв "target", както казват там имат режисьорите. Не си ти.

39

Анонимен

преди 13 години

Британия не заселва англичани, а англичаните по това време са били свободни да се заселват където им хареса, за разлика от руските мужици, които 200 години по-късно все още са били стока за продан.

38

до 39

преди 13 години

Първите заселници са викинги ,ама не се застоват там.Британия после се заселва англичани главно от бедната класа ,а немци,българи,евреи създават бизнез там!

37

Анонимен

преди 13 години

Първите заселници в Сев. Америка са политически затворници от Европа. ----------------------- На този грешно дочут факт се градят всичките ти заблуди.А пък да ти кажа, хората изградили СССР, всичките са били политически затворници.

36

Фарс

преди 13 години

Яко сте се вкарали в филма!

35

Анонимен

преди 13 години

Тия циркове нас не ни касаят май. Американските граждани трябва малко да се посплашат със страшната руска мечка и да станат "по-бдителни", понеже враговете "са едни от нас". Нали забелязвате, че няма обвинен нито един руски гражданин или служител на службите им. Иначе разузнаване е имало има и ще има. За пред електората много нещо се затоплиха отношенията. И ръководствата и на двете страни си играят ролите. Не сме обаче точно Българите зрителите на шоуто. Но ще го отнесем.

34

ФСБ

преди 13 години

Нали се сещаш, че ако американците го хванат Гуантанамо не му мърда :)))

33

някой

преди 13 години

Еми много ясно че ще изчезне. Нали е съветски... пардон - руски шпионин. Няма сам да се набута на американците я! Ако беше невинен нямаше да изчезне!