Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Руски следователи са намерили части от тела на жени, за които се предполага, че са на атентаторите-самоубийци, съобщи Интерфакс.

„На станция „Парк на културата” е откриха част от тяло на млада жена”, съобщил източник от оперативно-следствената група, работеща на мястото на експлозиите в московското метро.

Той смята, че най-вероятно става въпрос за жена-атентатор.

На станция „Лубянка” са открити части от тялото на по-възрастна жена, за която също се предполага, че е задействала взривно устройство.

Oще по темата

Към момента няма официално потвърждение на тази информация.

По данни на министерство на извънредните ситуации загиналите са 35 души, а ранените са 73.

Рано сутринта в понеделник на станция „Лубянка“ на московското метро избухна взрив. Друга експлозия имаше на станция "Парк на културата".

С разследването на взривовете се зае руският главен прокурор. Според досегашната информация терористите са се самовзривили с по 2 килограма тротил, прикрепени към телата им.

В българското посолство няма информация за българи, пострадали при атентатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Анонимен

преди 14 години

Какви мъже са тези , че пращат жени и деца да им изпълняват мисиите, а те се крият?Не могат да застанат с чест против противниците си и да им заявят за какво и против кого се борят.Срам за мъжете!

85

ДИНКОВ

преди 14 години

Кой знае каква злоба и умраза са имали в сърцата си тези жени,за да го направят.И то млади жени.Или религиозен фанатизъм,патриотизъм или са билималтретирани от обществото ,в което са живеели.Порицавам убиването наневинни хора,независимо от целите и причините!Против всякакво насилие съм в нашия 21-ви век.

84

Анонимен

преди 14 години

РУСИЯ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА С ЕДНА АТОМНА БОМБА. Лубянка да се самовзриви-те са терористите

fallback