Снимка: БГНЕС
fallback

Япония прие законопроект, в който Южните Курилски острови са наречени нейни "изконни територии", предаде ИТАР-ТАСС.

Горната палата на японския парламент единодушно утвърди законопроект, в който южните Курилски острови са наречени "изконни територии" на страната.

По-рано той вече беше одобрен от долната камара на парламента и следователно влиза в сила.

Японското законодателство за първи път използва термин като "изконни територии" за Южните Курилски острови, които са обект на териториален спор с Руската федерация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 14 години

Но много по-интересен е факта че си ТУРКОФИЛ в България!!!!!!!!!!!Надявам се знаеш какво са мислели хора като Левски и Ботев, за такива като теб.Пък и като те гледам, явно съжаляваш че не сме вече турска провинция!А и ако Турция реши да нападне България, ти ще си един от първите които ще дезертират.А такива гнусни, продажни и незачитащи тези които са умрели за да може ти да живуркаш, хора като теб заслужават - БАВНА, БОЛЕЗНЕНА и АГОНИЗИРАЩА СМЪРТ!!!

15

Анонимен

преди 14 години

Леле и ти си *** като Странджата.Ти случайно да знаеш с какво въоръжение разполага Турция и с какво Русия.И на тебе ще кажa - вземи се ограмоти!!Явно не си гледал как миналата година за 3-4 дена Русия съсипа грузинската армия, и технически и психически.Напарави си справка - който е стъпвал на територията на Русия, след това не само че е бил отблускван и разгромяван ами и на своя ред завладяван, а Турция просто ще бъде отнесена!

14

Анонимен

преди 14 години

Който се е спречкал с Русия все е гризал дървото.

fallback