Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Украинската операция в руската Курска област продължава да нанася загуби на руската армия и на руската държава, каза днес президентът на Украйна Володимир Зеленски в традиционното си вечерно телевизионно обръщение към нацията, предаде Ройтерс.

Той благодари на украинските военнослужещи, участващи в операцията в Курска област и сражаващи се на източния фронт в Украйна. Днес руските сили обявиха, че са нанесли удар по още един мост в Курска област.

В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ.

"Що се отнася до доставките от нашите партньори - трябва да се ускорят, умоляваме за това. Войната няма почивен ден", обяви украинският държавен глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

Манипулираща мисирка

преди 4 седмици

В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ. . . . . Съюзник означава, че и те са във война заедно с opkite, а това не е така! Манипулират ви във всяко изречение съзнателно или поради беден речник и образователни дефицити! Тук съм сигурна, че не е съзнателно!

149

Ще по живеем,щевидим

преди 4 седмици

Много държави и завоеватели са влизали на Руска земя,но никой не се е връщал жив !

148

Нормална

преди 4 седмици

Зеления кога не е искал и оръжия и пари? Укрите взривяват мостове в Курска област за да не могат после да се върнат назад правят си по трудно отстъпление,руснаци пак намират начин да си изпращат оръжия и техниката си на фронта пътищата са много,укрите не го ли знаят? Зеления ги прати на сигурна смърт,той се надяваше че русия ще издърпа част от войските си от украинска територия към Курск,обаче това нещо не се случи,зелените гущери си сложиха розови очила и тръгнаха към смъртта си.

fallback