150

Манипулираща мисирка

преди 4 седмици

В същото време Зеленски призова съюзниците на Украйна да ускорят доставката на обещаната военна помощ. . . . . Съюзник означава, че и те са във война заедно с opkite, а това не е така! Манипулират ви във всяко изречение съзнателно или поради беден речник и образователни дефицити! Тук съм сигурна, че не е съзнателно!

149

Ще по живеем,щевидим

преди 4 седмици

Много държави и завоеватели са влизали на Руска земя,но никой не се е връщал жив !

148

Нормална

преди 4 седмици

Зеления кога не е искал и оръжия и пари? Укрите взривяват мостове в Курска област за да не могат после да се върнат назад правят си по трудно отстъпление,руснаци пак намират начин да си изпращат оръжия и техниката си на фронта пътищата са много,укрите не го ли знаят? Зеления ги прати на сигурна смърт,той се надяваше че русия ще издърпа част от войските си от украинска територия към Курск,обаче това нещо не се случи,зелените гущери си сложиха розови очила и тръгнаха към смъртта си.

147

Анонимен

преди 4 седмици

Днес.бг напишете нещо че китайските банки са прекратили преводите от/до/с русия!

146

Анонимен

преди 4 седмици

ОпроZтачената Zgan рано рано се е хвърлила на амбразурата да защитава кръволоците от кремъл.

145

Анонимен

преди 4 седмици

Мачът вече не е на една врата , до сега казваха там можете да стреляте там не можете , но Байдън излезе от надпреварата за изборите и вече други решават какво ще става .

144

Анонимен

преди 4 седмици

Дайте още, иначе мостовете ще победят.

143

Никола Стефанов

преди 4 седмици

До БАЧКАТОР: не пич - договорката е - от НАТО старата техника, залежала по складовете, от Украйна - месото за мелачката. Екшъна ще продължи докато свърши едното или другото.

142

Ъъъ

преди 4 седмици

Чакаме още да ни нападне р...я по думите на з,,..Нали воювате и за нашата свобода Жалко че това което се пише не се чете от з....А все миг ни бомбандирате с неговите желания.....Травмирате хората от целият свят и говори от тяхно име

141

Никола Стефанов

преди 4 седмици

Не знам каква трева пуши Зеленчука, но и аз искам - явно е много добра, щом перманентно го държи в света на фантазиите.

140

емо

преди 4 седмици

доставяйки оръжия на неонацисткия режим в киев, сащ и т.н. запад носят еднаква отговорност с този режим за продължаване на войната и многобройните жертви. не знам запада каква отговорност ще понесе за това, но по отношение на украйна отговорността ще бъде реализиране целите на сво, заявени от путин.

139

БАЧКАТОР

преди 4 седмици

Ще ти дадат оръжия ,бе пpocяk. Нали имате договорка- от НАТО оръжията, от Украйна хората! Че няма американците и англичаните да *** по степите на Курск и Донецк я. Те са тарикати.

138

или

преди 4 седмици

погагайте да продължи терора над мирното население в Русия -ЕС и НАТО са терористи

137

Американски Политик

преди 4 седмици

Войната трябва да се води до последният източноевропеец - руснак, украинец, беларус - се в rъз.

136

ПЕТКО КАТЪРА

преди 4 седмици

Авантюрата Курск се оказа отчаян ход на отчаян човек!След като не можаха да вземат Курската АЕЦ (което явно беше целта),сега тръгнали да правят "буферна зона" на територията на РФ!Е,и това няма да стане,просто ще ги избият като диви прасета в горите,а Сумска област вече няма да е окраинска!

135

До 182

преди 4 седмици

И пак не си си пил хапчетата или нещо друго си взел "бонбони" ли са балони ли са не е ясно

134

До 176

преди 4 седмици

Какво общо има рудофилството,с това да не харесваш украинската селения и простотия,бе просяк.Накой с нещо да ти е длъжен,а?

133

Анонимен

преди 4 седмици

С миротвореца Зелю мир няма да видим, но фалита на ЕС с предписания да не ядем и да стоим на студено, ще го видим със сигурност. Зелю е като Зелената сделка-вреден, нагъл и крадлив.

132

82 ОМБр

преди 4 седмици

Третата световна война,е вероятно да започне,не заради някакъв клоун,а за това,че много и силни народи застанаха зад гърба на този "клоун"! Слава на Зеленски и народа му!

131

82 ОМБр

преди 4 седмици

Историята никога не величае агресора,когато всички пишещи тук бъдем прах,света ще казва,че Зеленски се е противопоставил на руския тиранин,а света му е помагал!!! Слава на Украйна!