Снимка БГНЕС
fallback

Три цистерни в петролен склад в руската Курска област се запалиха в резултат на украинска атака с дрон, съобщи изпълняващият длъжността областен управител Алексей Смирнов, предаде Ройтерс.

При нападението няма ранени, а един от пожарите бързо е бил потушен. В гасенето на пламъците, обхванали другите две цистерни, участват 82 пожарникари и 32 единици специализирана техника, допълни Смирнов.

По-рано министерството на отбраната в Москва съобщи, че тази нощ руските системи за ПВО са прехванали седем украински дрона. Пет от тях са били унищожени над Белгородска област, а другите два – над Курска област, се казва в изявлението на военното ведомство, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

До Анонимен 47. Аман от такива пишман "българи" като тебе. На тебе ти трябва да те асвабади някоя империя, да ти изколи интелигенцията и опозицията, после да ти каже че е велик шовинизъм да искаш България да се обеди, а през това време да ти задигне цялото злато. Това да си русофил е тежка диагноза.

47

Анонимен

преди 1 месец

Да ви питам, бре американоидни евроатлантически последователи на НЕНО-вие колко вагнеровци заловихте? Колко руснака утрепахте? Или пак се хвалите за сметка на някой друг? Вие сте инстински българи! Също като тези, дето 500 г са спали под османския камшик, предавали са за жълтички парички, всеки който е искал свобода и е работил за нея! Това сте вие- бедни, злобни, завистливи, умни, красиви и кресливи!

46

Анонимен

преди 1 месец

Напред, украинци! Москва е близо! Само още няколко години и всички руснаци ще ви се молят да им простите! След Зеленски, Путин ще е следващия ви президент.

fallback