48

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

До Анонимен 47. Аман от такива пишман "българи" като тебе. На тебе ти трябва да те асвабади някоя империя, да ти изколи интелигенцията и опозицията, после да ти каже че е велик шовинизъм да искаш България да се обеди, а през това време да ти задигне цялото злато. Това да си русофил е тежка диагноза.

47

Анонимен

преди 1 месец

Да ви питам, бре американоидни евроатлантически последователи на НЕНО-вие колко вагнеровци заловихте? Колко руснака утрепахте? Или пак се хвалите за сметка на някой друг? Вие сте инстински българи! Също като тези, дето 500 г са спали под османския камшик, предавали са за жълтички парички, всеки който е искал свобода и е работил за нея! Това сте вие- бедни, злобни, завистливи, умни, красиви и кресливи!

46

Анонимен

преди 1 месец

Напред, украинци! Москва е близо! Само още няколко години и всички руснаци ще ви се молят да им простите! След Зеленски, Путин ще е следващия ви президент.

45

Алекс

преди 1 месец

Защо само три? Удри по-сериозно.

44

82 ОМБр

преди 1 месец

Ох на батко вагнерчетата! Сега украйнците ще ви свалят всичката кожа от гърбовете,но това ще е само началото! Ох на батко! Бес списаци на лицата моля!

43

Yes

преди 1 месец

Щом тавагишчите са унищожили всичките дронове на украинците, значи причините за пожара са не планомерно пушене или чрезвичаен удар от мълния. Голем kудoш са рассияни с техните раздуФки.

42

82 ОМБр

преди 1 месец

Драги братя, украинци! Ние, въоръжените сили на CSP-DPA искаме да изразим нашата солидарност с Вашата борба срещу руските престъпници. Взехме в плен значителен брой наемници от "Вагнер" и искаме да Ви ги предадем в знак на подкрепа и солидарност. Тази стъпка е насочена към това да Ви помогнем в борбата за справедливост и свобода", се казва в изявлението на бунтовниците от Мали

41

82 ОМБр

преди 1 месец

Мммм-да-ДА

40

до 82 омбр

преди 1 месец

Бегом Марш на Фронта ! Ахмат те чакат ! С натискане на клавиатурата няма да стане !

39

Роберт

преди 1 месец

Щом Украйна може да ги прави пумплаи, смятайте какво ще стане ако ги подхване САЩ...

38

82 ОМБр

преди 1 месец

Не сме си върнали нищо ле заухав! И другата година пак няма да си връщаме територии,само "братушки"ще чекнем! Заухав,от 2027 започваме да връщаме територии,в случай,че блатная съществува тогава. Панимаеш?

37

Анонимен

преди 1 месец

Украинско-натовските сили са страшни - на хартия ! На практика губят територии, техника, жива сила и морално са сринати !

36

до ОМБр

преди 1 месец

И как върви контранастъплението ? Колко територия си върнахте ? Или загубихте още ?

35

Сталин умори

преди 1 месец

от глад, партийни чистки и в Сибир 20 милиона от нещастниците в СССР. Кремълските касапи МНОГО МЪДРО доизбиват останалото си население.

34

Анонимен

преди 1 месец

Украински дронове на 1800 км в Русия обезвредиха руски военни хеликоптери Ми8 на летище Кряз в Самара, и Ми28 и Ка226 на летище Томилино до Москва. Запалиха армейското депо за гориво в Курск. В богатата на злато Република Мали бойци тоареги ликвидираха 80 Вагнеровци и десетки раниха и плениха. Сред ликвидираните е и руският пропагандист от Телеграм Канал Сивата Зона Никита Федянин по прякор Белият.

33

Анонимен

преди 1 месец

Украйна унищожи прехвалена руска техника и много агресори, отблъсквайки "желязна" атака в Донецка област. Унищожени са 6 танка, 7 бронирани бойни машини и 12 мотоциклета. Допълнително препятствие пред руските бронирани машини е бил лошият терен осеян със билката бабини зъби, която има бодли кат на баба ми зъбите!

32

82 ОМБр

преди 1 месец

Склад за боеприпаси е бил ударен във военновъздушната база в западния град Новофедоровка, докато радарна станция е била ударена на място за разполагане на руска противовъздушна отбрана, разположено до село Шелковичное в района на Саки.

31

82 ОМБр

преди 1 месец

Украйна отпразнува провала на руската противовъздушна отбрана в анексирания Крим, след като мощни експлозии разтърсиха военновъздушната база Саки.Украинските сили атакуваха анексирания Крим с четири ракети ATACMS, доставени от САЩ,

30

82 ОМБр

преди 1 месец

Руската противовъздушна отбрана е разбита на пух и прах - Украйна празнува успеха в Крим

29

До 82-ОБМР

преди 1 месец

Е това ги чака украинските нагляри,да не мислиш,че руснаците вечно ще ги жалят