Снимка: архив, БГНЕС
fallback

През три часа се чуват сирени в Киев. Градът изглежда мъртъв. Основните боеве се водят около града, опитват се да пробият до Киев и да ни обкръжат. Това разказа пред bTV психологът Юлия Кос, която живее в Киев.

„Някои магазини и аптеки работят през определено време, обикновено има опашки. По улиците има много военни. Неголеми десантни групи от руснаци се опитват да проникнат в Киев и не знам къде могат да започнат улични боеве“, добави тя.

Юлия допълни, че метрото работи, но влаковете са много нарядко, общественият транспорт също се движи рядко.

„Трудно е да се започне работа, защото не знаеш кога ще се включат сирените и кога бомбардировки. Всички хора са в шок, като парализирани. Има много тревога и паник атаки. Децата се опитват да не обръщат внимание на това, което става наоколо, не разбират защо трябва да спят в бомбоубежищата“, разказа още психологът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Другарят Путин

преди 2 години

Предайте се или ще бъдете унищожени!

71

стар комунист

преди 2 години

Хайде ,чакам с нетърпение да падне столицата Киев и официално уросите да се признаят за победени! Тогава и нашите пиндоски джурналя да млъкнат най-накрая !

70

Аз

преди 2 години

До Анонимен 69 САЩ изпращат 13.5 БИЛИОНА $ за помощи в Украйна, Полша, Румъния, та дори и България. САЩ се опитва да предотврати ядрена война, но ако лудия фишек не спре, ще го изпепелим от лицето на земят. Баба Ванга беше казала, че джуджа ще довърши Русия.Мисля, че точно това прави в момента. Това е началото на края на руската ***

fallback