fallback

Както всеки военен конфликт и този в Украйна разделя семейства.

Сърцераздирателно видео бе публикувано в социалните мрежи от град Горловка в района на Донецк.

Кадрите показват как баща качва съпругата си и малката си дъщеря на автобус, който да ги отведе далеч от военните събития. Той самият обаче остава, за да се бие за бъдещето на Украйна.

Обленият в сълзи баща прегръща плачещата си дъщеря, а след това към тях се присъединява и майката, преди тя и малкото дете да заемат местата си в автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ... ега ти лъжата (пак) ни пробутвате тука.Това филмче е заснето, когато доброволец от Донецк изпраща семейството си в Русия и след това тръгва на фронта да се бие срещу украинските фашисти. Пускате тук парче, а в цялото филмче сълзливата ви пропагандна история излиза другояче.

142

:(

преди 2 години

Ние НЕ заслужаваме тази планета! Ние сме едни примитивни ***, които не са мръднали и на един милиметър по пътя на своята жалка еволюция! Само за пример: Опитваме се да научим тайната на гравитационните вълни и на Вселената, а в същото време заради войната в Украйна, международната космическа станция може да ни падне на главите! Просто пример. Един от многото, които показват всъщност колко сме жалки!

141

Този клип бе....

преди 2 години

....представен като доказателство за героизма на украинците, защищаващи родината си от руската армия, а, всъщност, човешката драма от клипа се разиграва в ДНР - този симпатичен баща се прощава с детенцето и жена си, отивайки да се сражава срещу главорезите от Азов....Щеше да е комично, ако не беше толкова тъжно!Дано войната свърши по най-бързият начин, дано проливането на невинна кръв спре!

fallback