143

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ... ега ти лъжата (пак) ни пробутвате тука.Това филмче е заснето, когато доброволец от Донецк изпраща семейството си в Русия и след това тръгва на фронта да се бие срещу украинските фашисти. Пускате тук парче, а в цялото филмче сълзливата ви пропагандна история излиза другояче.

142

:(

преди 2 години

Ние НЕ заслужаваме тази планета! Ние сме едни примитивни ***, които не са мръднали и на един милиметър по пътя на своята жалка еволюция! Само за пример: Опитваме се да научим тайната на гравитационните вълни и на Вселената, а в същото време заради войната в Украйна, международната космическа станция може да ни падне на главите! Просто пример. Един от многото, които показват всъщност колко сме жалки!

141

Този клип бе....

преди 2 години

....представен като доказателство за героизма на украинците, защищаващи родината си от руската армия, а, всъщност, човешката драма от клипа се разиграва в ДНР - този симпатичен баща се прощава с детенцето и жена си, отивайки да се сражава срещу главорезите от Азов....Щеше да е комично, ако не беше толкова тъжно!Дано войната свърши по най-бързият начин, дано проливането на невинна кръв спре!

140

Мъко,мъко

преди 2 години

Измислица е! Зеленски-клоун защо не споделя опита си как за 3 години направи милиард и половина долара? Хитрец дребен..

139

Анонимен

преди 2 години

Дали е фейк или не, едно е сигурно- всяка раздяла със семейството по всякакъв повод е отвратителна .....още по- малко, ако е за война. никой не заслужава това....

138

Kreti

преди 2 години

Автобуса е собственост на ООО "Горсвет" Горловка Макеевка и хората се спасяват в Русия. Гадни манипулатори! Логото на Автобуса се вижда проверих го !

137

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за хорицата.

136

Анонимен

преди 2 години

този кадър е от донецк не е от украйна това са хора които евакурураха в русия сега в киев и донецк фашистите се крият зад мирните граждани за да си пазят живота си и да стрелят по републиките и срещу руската воиска

135

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

снимката е от евакуацията в Донбас, първо я видях по Руските телевизии. На лъжата краката са къси

134

Жyрналя

преди 2 години

Само че надписите на автобуса са на руски и това са жените и децата, които бяха евакуирани в Русия. ***, скъсай си дипломата!

133

Долни инсинуации

преди 2 години

По-долен журнализъм не съществува. Срам и позор да вземеш една инсценирана и зле изиграна мелодрама и да я представиш като втори холокост. А защо не покажете избитите и осакатени деца от другата страна на фронта в Донбас, където кланницата продължава осма година?

132

Анонимен

преди 2 години

Горловка е в границите на Донецката република ! Преди години единият котел ,където бяха обградени и капитулираха 5000 х. урки беше Горловка ,другият беше Дебалцево. ХрисНел пак оцапа процепа .

131

ТОВА

преди 2 години

ТОВА НЕ Е ОТ СЕГА,ПРЕДИ МАЛКО ГО ПОКАЗАХА ОРИГИНАЛА.....ОТ ОКОЛО СЕДМИЦА И НЕЩО Е,НО ГО ПРЕДСТАВЯТ ЗА ДНЕШНО.....ПАК НЯКАКВИ ПОСТАНОВКИ КАТО НА БЕЛИТЕ КАСКИ ЗА УЖ ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ

130

Брей

преди 2 години

Абе, за копейки си продавате съвестта -- нещастници.Руски под-логи. Ставате само даси избърше човек с вас задните части

129

Хм

преди 2 години

вярно е, всяка война е голямо зло. сега гледам снимки на разрушените от атомни бомби, пуснати от американците в края на 2та световна война, япоски градове Хирошима и Нагасаки. Това, което става в Украйна е като пикник, в сравнение с ужаса и унищожението, предизвикано от ядреното оръжие. 120 000 убити само в Хирошима, цивилни жени, деца, старци.

128

Анонимен

преди 2 години

А защо изпраща семейството си в Русия?

127

Анонимен

преди 2 години

Дори след като се потвърди, че това е фейк. т.е. това е Източна Украйна на 21-ви, а мъжът изпраща семейството си в Русия... това продъжлава да стои на сайта???? Вие сте абсолютни гнусни манипулатори! Дано свършите като Шарли Ебдо!

126

Путин ще свърши

преди 2 години

Като Милошевич !

125

Изрода Путин

преди 2 години

Има ли още хора да го харесват

124

Анонимен

преди 2 години

Айде, пропагандата тръгна. Нема лошо, Путин че ви такова мамите, нещастници.