Снимка БГНЕС, архив
fallback

Двама американски астронавти, които пристигнаха на Международната космическа станция /МКС/ на борда на Starliner на Boeing, ще се върнат у дома с конкурентната компания SpaceX, съобщиха от НАСА.

„НАСА реши, че Бъч и Суни ще се върнат с екипаж-9 през февруари следващата година, а Starliner ще се прибере без екипаж“, обясни ръководителят на НАСА Бил Нелсън, цитиран от американските медии.

Завръщането на Бари „Буч“ Уилмор и Сунита „Суни“ Уилямс се забави заради неизправности в двигателите на космическия кораб на Boeing. І БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Мухаха

преди 3 седмици

Боинг да го закриват.... или чакат няколко самолета на компанията да се взривят заедно с пътниците че да се задействат.... И без това ако някой пострада, ще е от простолюдието. Какво толкова? Богаташите и политиците си имат собствени самолети.

31

Пропов

преди 3 седмици

Защо политизирате ситуацията?! Русия в момента ребрандира китайски коли като тяхни, за космоса не я търсете в обозримо бъдеще. Осен ако сам Путин Велики не литне като един Супер Мужик и да свърши работа. Иначе от към техника руснаците така са я закъсали, че са се запътили обратно към каменната ера. Пари няма, учени няма - щото пари няма... е как да стане нещо?!

30

JJIvanov Douser

преди 3 седмици

Невероятни трегедии нА НЕПТУН / База около СЛънцето наричана планета от последните няколко дни..подават експерти.. вкл КОТКИ>.

fallback