Снимка: Twitter/Central ShowTime

Едва 16 часа, след като беше стреляно по него, Доналд Тръмп отиде да играе голф в Бедминстър. Това предизвика дебат за неговата устойчивост и реакцията му след опита за убийство.

Онлайн се появиха кадри, на които Тръмп се качва на количката си за голф, махайки на поддръжниците си. На фон могат да бъдат чути възгласите им, а една жена дори реагира с думите. "Господин президент!"

 

 

Източник от голф клуба твърди, че духът на Тръмп е бил приповдигнат и той е разговарял с част от работниците там. Изпълнявайки почти перфектен удар, той дори заявил: "Разликата между мен и стрелеца е, че аз никога не пропускам".

Фактът, че Тръмп се появи на голф толкова скоро, след като се твърди, че се е разминал със смъртта на косъм, предизвика дебати в интернет пространството.

Поддръжниците му заявиха, че той е "легенда", която не може да бъде съборена от нищо. Един дори казва, че Тръмп има "златни топки".

Появиха се дори сравнения на Джо Байдън, който пада по стълбите на Air Force 1 и Тръмп, който вдига юмрука си след стрелбата.

Други обаче изразяват възмущение, твърдейки, че на Тръмп не му пука за жертвата и двамата ранени в резултат на опита за покушение срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase