103

Анонимен

преди 1 месец

А бе защо не си играе голфа на тези години! Пари ли няма, че още го натискат!!

102

Анонимен

преди 1 месец

Ей,големи сте мушмороци значи.От 9 езера в 10-то ще прелеете само и само да не признаете,че си беше чудо.Не е никаква постановка,защото си имаше пострадали в публиката.Зад Тръмп стоеше архангел Михаил.Наложи се да го пази,защото Бай Дрън е под влияние на тъмни сили,които искат да унищожат човечеството.Хубаво....никой не ви кара да вярвате.Наричайте го "късмет".Едно време хората повече вярваха в чудеса.

101

Анонимен

преди 1 месец

Знаем, че ние българите все псувамв, но това което каза Тръмп след като се изправи е "fight, fight, fight...." Демек, борбата продължава!

100

Анонимен

преди 1 месец

Нищо ненормално не виждам, след като късметът ти се е усмихнал по такъв начин, а Началника те е пощадил....всеки на негово място щеше да живее втори живот!

99

реплика към мисирка

преди 1 месец

Нормално е *** Мисиркова.Не задавайте глупави въпроси ако обичате!Това не е късия ботоксов кгбеец с 12 метровата маса,бункерите и двойници!Това пуйченце мило се казва Президент,способен да се изправи на крака веднага след атентата!Това е Мъж,не хохъл да вземе болничен а пред тях да оставят плюшени мечета!Анадънмо мисир?Айде гледай да ме изтриеш или генерираш минуси?

98

Прост

преди 1 месец

Абе вие да не би да очаквате да иде на врачка да му лее куршум?Или при Пазарджишкия ходжа да му бае?Или да се налюска с ракия,че това ви е най-познатата терапия?Да заколя коч и да пазари ромска духова музика?

97

Обективен

преди 1 месец

До 98 , май не Тръмп е психично болен , а някои от коментиращите. По темата - Илон Мъск е дарил през платформата за дарения Gofundme 100 000 долара за семействата на убития и ранените при атентата срещу Тръмп.

96

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Тръмп е психично болен Съветско-османски сефарадски ч..и. Ф..у..т..! Да живее Ционизма! Да живее Ционистката Некрадлива и Достойна Държава Израел ! Смертна присъда за антиционистите евреи,които управляват държавите ни! Напред ,Нетаняху! Размажи сефарадите антиционисти като Тръмп ! Да живеят Съединените Американски щати! Да живее нашата Келто-Викингска Галска Българска РАСА !

95

ИСТОРИК

преди 1 месец

За пореден път показа, какъв човешки *** е Доналд Тръмп. Убиха негов симпатизант, а той отишъл да си играе голф и се шегува.

94

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп сигурно е казал на своя щаб ~ откъде го намерихте тоя некадърник за малко да ме застреля.

93

Кашкавалек

преди 1 месец

Тръмп е абсолютен психопат. Шегува се като че не загинаха невинни хора, и то негово симпатизанти. Но пък от друга страна човешкият живот няма никаква стойност за симпатизантите му.

92

ЗАВИНАГИ

преди 1 месец

ТРЪМП ПРЕЗИДЕНТ!

91

Анонимен

преди 1 месец

От кадрите се вижда че Тръмп тегли една яка псувня . И тя е отправена не съм стрелеца а към тия които са му казали накъде да стреля.

90

читалище заря

преди 1 месец

ае верно ли е че по русофилските медии са почнали да бавят хонорарите и вече нивото на персонала е упп 4ти клас?

89

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

след титаничната наркомания "русия И КИТАЙ", "тръмпнаш" ми се вижда като глътка свеж въздух за тънкочелите плиткоумни татари, поддържащи дискусия в народното читалище

88

IQ 3.14

преди 1 месец

До Фитока т.нар атентатор не е стрелял с пушка от времето на гражданската война да даде две педи вейка на стометра. явно за тебе стрелбата е цсайсуърлд от 1996та

87

Анонимен

преди 1 месец

Ташунко към кроол. Колко пъти казах стрела в скалп на бял вожд, не ухо. Кой сега търпи бял вожд пет години. Ти във вечните ловни полета, ама ние...

86

Анонимен

преди 1 месец

е - изигра си театрото - ко му дреме че един човек плати с живота си и други двата берат душа у болницата - човека си джитка голф количката

85

Анонимен

преди 1 месец

Е той и стрелецът Не пропусна - уби Човек. Ама тръмпи явно не го брои за човек.

84

Анонимен

преди 1 месец

Копейките си нямат понятие от голф. Но рублите играят голф и голф игрищата в България са техни.