Снимка: БГНЕС
fallback

Прокурор Дейвид Вайс обвини бивш информатор на ФБР в лъжа за твърдението му, че президентът Джо Байдън и синът му Хънтър са замесени в бизнес сделки с украинската енергийна компания Burisma Holdings, съобщават американски медии. Ако източникът е ненадежден, това срива разследването на републиканците за импийчмънт на президента.

43-годишният Александър Смирнов ще бъде обвинен в лъжа и за фабрикуване на фалшиви записи. В четвъртък е арестуван на летището в Лас Вегас, веднага след като кацна в САЩ, за да се яви пред федералния съд.

Доскоро републиканците подкрепяха изявленията на Смирнов, за да аргументират импийчмънта, но сега обвинението в подкуп трудно ще издържи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Диана

преди 2 месеца

Интересно как ще завърши този съдебен процес...Та Байдън открито обявява Украйна за свои приятели, отпуска им чудовищни суми - всеки нормален човек ще фиксира пристрастност на Байдън към Украйна, а всичко това не става без да има някакви връзки и взаимоотношения! Това, което твърди Байдън, че помагал на Украйна защото тя била нападната въобще никак не се потвърждава от поведението му към палестинците, които са нападнати от Израел - САЩ тук помага на Израел, не на нападнатите от него палестинци

28

Virtuozzo

преди 2 месеца

Демокрация и правосъдие по краварски !Пълен резил !Казваш истината и веднага арест и политически тормоз! Иначе Русия била авторитарна държава !ХАХАХАХАПародия !

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ловът е истински ... А дузината информатори и агенции, които обвиняваха Тръмп във връзки с Путин, но не доказаха нищо за 7-8 години?

fallback