29

Диана

преди 2 месеца

Интересно как ще завърши този съдебен процес...Та Байдън открито обявява Украйна за свои приятели, отпуска им чудовищни суми - всеки нормален човек ще фиксира пристрастност на Байдън към Украйна, а всичко това не става без да има някакви връзки и взаимоотношения! Това, което твърди Байдън, че помагал на Украйна защото тя била нападната въобще никак не се потвърждава от поведението му към палестинците, които са нападнати от Израел - САЩ тук помага на Израел, не на нападнатите от него палестинци

28

Virtuozzo

преди 2 месеца

Демокрация и правосъдие по краварски !Пълен резил !Казваш истината и веднага арест и политически тормоз! Иначе Русия била авторитарна държава !ХАХАХАХАПародия !

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ловът е истински ... А дузината информатори и агенции, които обвиняваха Тръмп във връзки с Путин, но не доказаха нищо за 7-8 години?

26

Анонимен

преди 2 месеца

Казват само, че източникът е ненадежден. Оттам свидетелствата отпадат

25

Анонимен

преди 2 месеца

Е то какво има да се доказва? Синът на Байдън участва ли в управителния съвет на украинската енергийна компания свързана с газа? Ако да, значи информаторът не лъже, а това е поръчково дело. Ако е така т.е. че е поръчково дело, някой би ли обяснил тогава с какво точно то се различава от делата водени от Путин в Русия срещу съперниците му? По нищо, просто делото е в САЩ хахаха Не мисля, че е трудно да се провери тази информация (дали е в управителния съвет). Нищо чудно и да е публична.

24

За да оправдаят

преди 2 месеца

стария вампир...нищо скоро Бог ще му въздаде по сатанонските дела на байгън

23

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ е държава, в която има върховенство на закона. Който е бил там, знае за какво става въпрос. Не е като в руската кооочина.

22

Анонимен

преди 2 месеца

И тази опорна на копейките рухна.

21

anon

преди 2 месеца

Премахнали са свидетеля, как ще издържи обвинението.

20

Гошо

преди 2 месеца

Аз си мислех, че само у нас се изпълняват политически поръчки, а се оказва че американците бързо се учат. Един беше казал: и нии сме дали нещо на света....

19

шнш

преди 2 месеца

До Браво Джо ...просто е , имат правосъдие

18

Браво Джо

преди 2 месеца

Браво Бай, Браво Дэн, Елиминирай Врага! и кажи среща ли се вчера с Митеран?!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Човека дошъл доброволно да дава информация в САЩ,те го арестували.Сега не се знае,дали ще стигне до съда,или ще му променят позицията или ще има случка в ареста.За мен,щом човека е дошъл сам до САЩ,значи носи истината,един лъжец не би се наврял между шамарите доброволно

16

Анонимен

преди 2 месеца

Най-очетливо нацистите са употребявали властта за разчистване на опонентите , някои съвременни политици просто за изкарали курсовете я на Хитлер , я на Гьобелс , , я на Химлер , артисти бе .

15

Царят е гол

преди 2 месеца

Тоя Бидоня, целият свят разбра че има връзка с Украйна. Има видеа в които е в Киев и се разпорежда като бей. Синчето му насадено на синекурна позиция в борда на Бурисма. Има мейли в които дори се говори за 10% за стария човек. Демек синчето уговаря схемите на татко си и пренасочва 10%. ОБАЧЕ ЗАТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ ДЕМОКРАТЧЕТА. СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ СЕ ЖИВЕЕ ПО-ЛЕСНО.

14

Сър Пичук

преди 2 месеца

Байдън трябва като Путл3р да забрани на Тръмп да се кандидатира. Нали на нашите копейки това им харесва

13

Анонимен

преди 2 месеца

Това "правова държава", "демокрация" , "върховенство на закона" , "свобода на словото" и т.н. са приказки за наивници. Съществуват само ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ !!!

12

Факти

преди 2 месеца

Докато не се освободим от американско робство на всички нива,България нищо хубаво не я чака.

11

Анонимен

преди 2 месеца

А ПУТИН ИМА ВРЪЗКИ СЪС СИРИЯ, ПАЛЕСТИНА, ИРАН И НЕПАЛ....

10

L.

преди 2 месеца

Ако някой ви говори за демокрация, да знаете че ви лъже.