Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на САЩ Джо Байдън предупреди, че неговият съперник на изборите през 2024 г. Доналд Тръмп е готов да използва политическо насилие, за да постигне целите си.

"Тръмп и неговите поддръжници не само приемат политическото насилие, но и се смеят над него", каза Байдън.

Той добави, че Тръмп използва език, напомнящ на нацистката партия на Адолф Хитлер.

"Той говори за това, че кръвта на американците е отровена, повтаряйки точно същия език, използван в нацистка Германия.

"Той с гордост публикува в социалните мрежи думите, които най-добре описват кампанията му през 2024 г.: "Отмъщение", власт, диктатура", заяви Байдън.

"Няма никакво объркване относно това кой е Тръмп, какво възнамерява да направи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 4 месеца

И кво, Кралицата дека ни умреотсмърт и она у Лондето дига десница да хайляри

59

Анонимен

преди 4 месеца

За да оприличи Тръмп с дедите на Щперц екипът му дефакто казва че имат търговски зделки с Руснаците - имаче не за Итлър а за Сталин щеше да пее. Същото като Гщрлотаски абе оня дето дига гюрлонтиите де Пеевски когато кара ски. Събори руските паметници а върти некакви руски туърговии или с бившите есессер държави.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Е, и какво ? Това само ще увеличи популярноста на Тръмп. Да припомням ли че Хитлер беше изборът на американския народ за Човек на Годината на списание Пипъл ? А това че американски организации като ККК са с над 100 годишна история в САЩ и все още са много популярни сред белите американци. Дори Е СПОРНО къде първо възниква идеята за "чистата раса" дали в Германия или в САЩ. Макар че днес и двете държави са се изджендъряли и изтолерастили и от велики нации са се превърнали в СЛУГИ на малцинствата.

fallback