Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Флорида описва щетите след преминаването на урагана "Идалия". Десетки населени места останаха откъснати и на тъмно, след като бурята връхлетя крайбрежните райони на щата с ветрове от над 205 километра в час.

Едно от най-засегнатите места е историческият град Пери, където ураганът откъсна електропороводи и унищожи сгради. Проливният дъжд и силните ветрове събориха покриви на бензиностанции, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Идалия" беше понижена до тропическа буря, но докато бурята си проправя път по югоизточното крайбрежие на САЩ, все още се очакват крайбрежни и вътрешни наводнения в части от Джорджия, Южна и Северна Каролина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 месеца

Затова масово местните индианци са населявали най-често западните покрайнини на северна Америка. Ама глупавите бандюги, изселени от Европа са заселили най-опасните региони.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Във Флорида точно са ги предупредили за пандемия и нов локдаун от другата седмица.От къде може да знаят,че ще има освен ако не е планирано нещо да им пуснат?С последици от бури ли да се борят или с лабораторни вируси,които им скапват здравето?

3

Анонимен

преди 9 месеца

1

fallback