Снимка: БГНЕС
fallback

Силна буря остави без ток над 200 000 домакинства в столицата на САЩ - Вашингтон и околностите й, съобщава в. "Вашингтон пост". Без ток са и жители на щатите Вирджиния и Мериленд.

В столицата има паднали дървета и повредени жилища. Във федерален окръг Колумбия двама души са пострадали при падането на дърво върху колата им. Единият от тях е в тежко състояние.

Според Националната метеорологична служба поривите на вятъра са достигали  37 метра в секунда. Бурята е била съпътствана от проливен дъжд.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

нн

преди 9 месеца

Сега добре двеста хиляди без ток, но дано другия път издави 200-300 хиляди

20

11

преди 9 месеца

200 с четири нули?! Мбуаахахаха, наистина големи австралопитеци са тука! Това нули, разделители, числа са си чиста математическа мъка за облите Мисиpи.

19

Доверие = нула

преди 9 месеца

Как да имаме доверие към вашите т.н. новини, когато не сте в състояние да синхронизирате едно заглавие с текста на съобщението! Какво образование имате в редакцията, за да правите такива елементарни лапсуси? Аз мога да правя грешки защото не получавам пари затова, което пиша, а вие . . . ? Такива медии трябва да се закриват безусловно поради небрежност или необразованост на редакцията! Ясна ли ви е отговорноста, която носите?

fallback