Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Доналд Тръмп отправи критики към френския държавен глава Еманюел Макрон, съобщи Фигаро.

Предходния държавен глава на САЩ коментира действията на Макрон. Френският представител беше на визита в Китай.

След това отправи неочаквани послания.

Oще по темата
Те визираха самостоятелност на Европа от САЩ.

Тръмп обяви, че сме в ситуация, в която САЩ нямат думата. Обяви Макрон за свой приятел.

Според него обаче той се е държал угоднически пред китайския ръководител Си Дзинпин. Самият Тръмп се опитва да спечели кандидатурата на републиканците за следващия вот в страната.

В момента доверието към него се повишава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е ллудд и мошеник. Бизнесномерата ги прилага в политиката. В главата му е каша от деснолеви фашизоидни и конспиративни идеи и твърдения. Опасен е с политиката си на безумец с власт. Идеите му са каша от протекционизъм, фашизъм, национализъм, русофилство, китайофилство, антинатовщина, антиевропейщина, десен либертарианизъм, антисоциализъм, расизъм, ксенофобия, анархизъм. Това го има само в герберите у нас. Спред ситуацията, могат да бъдат всякакви, само да се докопат до властта.

5

Анонимен

преди 1 година

Според бай Дончо, Микрон се е държал угоднически пред Председателя Си Дзинпин. Акушерката как се държа. Бе невидима? Нея бай Дончо държи в пълна изолация.

4

Мда

преди 1 година

Управлението на Америка от Сорос(посредством демократите) заплашва самото и съществуване. Заради личната амбиция на вехтия рептил да командва Света, като нищо САЩ ще дадат фира. Единственото спасение е отстраняване от власт на демократите и нормализация на политическия живот.В Европа също.

fallback