Снимка: БГНЕС

Русия няма да бъде включена в списъка на САЩ със страни, спонсори на тероризма. Това е окончателното решение на Вашингтон, предаде БГНЕС.

Включването на Руската федерация в списъка може да има непредвидени последици за Украйна, като може да забави износа на храни.

Още по темата
Белият дом потвърди, че Съединените щати не смятат за ефективно подобно действие.

Припомняме, че по-рано американският президент Джо Байдън обяви, че този етикет може да доведе до разкъсване на американско-руските връзки, въпреки настояването от Украинска страна.

Коментари Напиши коментар

51

JJIvanov warnings

преди 6 месеца

Забраната на рускяи език в Украйна рано или късно ще доведе от тежки остри проблеми.Експерти да направят каталози на проникващи през измеренията масови убиици вкл "БЕСОВЕ","Чортове", "Дяволи", "караконджули", "Ведми"... БЕсове се виждат около обсебени депутати в Верховната рада .. Обсебени от бяс се биеха пред камери често..Експерти от Европйския съюз да докладват КОИ диверсанти провеждат показен терор срещу Сирия,Либия,Йемен,Украйна.. Едвам блокираха терор срещу ТУрция .. Десетки милиони емигр

50

JJIvanov

преди 6 месеца

До окупирането на Киев и Украйна без Крим ,Луганск и Донецк населението на Украйна смяташе че Русия е част от Киевска РУсь.. Между федерацията и Украйна нямаше граница.Проучване на масовите убииства в Молдова вижте ПРиднестровието обаче показа наличие на ГЕОТЕКТОНСКИ ПРОБЛЕМИ.. Украйна охранява важна част от ЕВропа несъзнателно с популацията от хора и домашни животни. В Региони поразени от древно оръжиее - Вижте Първо пришествие е необходим РУСКИЯ ЕЗИК като БЛОКатор на опасни Масови убиици..

49

JJIvanov

преди 6 месеца

Диверсантите проведоха показен преврат 2014 с ползване на черни пси генратори обсебили поели зомби пси активни спец съставки.. За неутрализация на Руската федерация и Путин ползваха обемно пси обсебване и внушение че "ТОВА УКРАЙНА НЕ Е Е ДЪРЖАВА" Трябвало да се разбие и раздели между Москва,Полша,Унгария,Румъния...Пострадал колега проучвал о.Бали,след това Китай и Русия от Владивосток до Москва бе излекуван в БЪлгария за минута чрез БЪлгарски език.. от това внушение..