51

JJIvanov warnings

преди 1 година

Забраната на рускяи език в Украйна рано или късно ще доведе от тежки остри проблеми.Експерти да направят каталози на проникващи през измеренията масови убиици вкл "БЕСОВЕ","Чортове", "Дяволи", "караконджули", "Ведми"... БЕсове се виждат около обсебени депутати в Верховната рада .. Обсебени от бяс се биеха пред камери често..Експерти от Европйския съюз да докладват КОИ диверсанти провеждат показен терор срещу Сирия,Либия,Йемен,Украйна.. Едвам блокираха терор срещу ТУрция .. Десетки милиони емигр

50

JJIvanov

преди 1 година

До окупирането на Киев и Украйна без Крим ,Луганск и Донецк населението на Украйна смяташе че Русия е част от Киевска РУсь.. Между федерацията и Украйна нямаше граница.Проучване на масовите убииства в Молдова вижте ПРиднестровието обаче показа наличие на ГЕОТЕКТОНСКИ ПРОБЛЕМИ.. Украйна охранява важна част от ЕВропа несъзнателно с популацията от хора и домашни животни. В Региони поразени от древно оръжиее - Вижте Първо пришествие е необходим РУСКИЯ ЕЗИК като БЛОКатор на опасни Масови убиици..

49

JJIvanov

преди 1 година

Диверсантите проведоха показен преврат 2014 с ползване на черни пси генратори обсебили поели зомби пси активни спец съставки.. За неутрализация на Руската федерация и Путин ползваха обемно пси обсебване и внушение че "ТОВА УКРАЙНА НЕ Е Е ДЪРЖАВА" Трябвало да се разбие и раздели между Москва,Полша,Унгария,Румъния...Пострадал колега проучвал о.Бали,след това Китай и Русия от Владивосток до Москва бе излекуван в БЪлгария за минута чрез БЪлгарски език.. от това внушение..

48

JJIvanov geolog

преди 1 година

Тестове доказаха че тази Българо православна република с проспериращо население е подложена на подготовка за терор. Засякога се обемно обсебващи оръжия увреждащи персонала на посолства вкл на Москва. Подобно много мощно бе снимано да обсебва Академията при президента на руската федеация в Москва още 2003 февруари. През 2012 вече диверсанти открито отравяха милиони украйнци с опаковани бонбони вкл шоколадови. Пси активни нарко спец добавки в тях.. През 2014 ползваха зомби пиво .

47

JJIvanov Geolog

преди 1 година

През 2012 се наложи срочно да направим анализи на подготовка за кървав терор срщу браткси страни /срещу Сирия,Либия,Йемен вече бе започнал жесток терор срещу бивши псевдо соц страни.. НАй добре в региона бяха украйнците. Мощна индустрия,ефтина енергия вкл газ,ток.Гарите препълнени с вагони.. Народа се кефеше. Навсякъде уважение и любов. С руски език укрепваха божествената биосферна охрана.. диверсанти увреждаха за секунди големи обеми вкл всичко живо през насложени терористични тв програми.

46

По същество

преди 1 година

Ама скоро светът ще включи САЩ и Украйна в списъка на терористите

45

Анонимен

преди 1 година

Че те сащ са най-големия терорист и спонсор на тероризма !

44

До НАТО феновете

преди 1 година

Нали само вие (УСА) имате право да раздавате правосъдие на Земята ? Да решавате кой е виновен за нещо ( Путин а не Байдън). Кой е диктатор (Ким Чен Ун а не Урсула). Кой има право на самоопределение (Косово а не Крим). Коя държава трябва да бъде "демократизирана"(Югославия Ирак Либия Афганистан Сирия а не Украйна Саудитска Арабия). И САЩ в никакъв случай не може да се нарекат държава терорист. Така ли

43

Анонимен

преди 1 година

Накрая Байдън ще каже, че Русия не е нападнала Украйна и не поддържа световния тероризъм срещу запада.

42

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е окончателно. Решението за обявяване Русия за терористична държава е на бюрото на Байдън и чака единствено неговия подпис. Байдън е решил че ще използва подписа си като лост с който да въздейства на Кремъл държейки го на мушка постоянно. При първия грешен ход на Москва, например руски ядрен терор от АЕЦ Запорожие подписът ще бъде сложен под документа, а това ще означава русофилите да забравят за някакво положително развитие на Русия следващите 50 години.

41

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГлупости, самите американци не поискаха санкции и спряха санкциите на доста неща(продукти,суровини) от Русия, да не са балами, веднага да се връзват на санкциите като нашето ЕС и да страдаме от тези саномаложени санкции и липсата на газ или скъпа газ? Скъпата газ на Киро от танкери, дойде с един танкер и никой не иска да я купува, защото е скъпа! Да не са балами?

40

Анонимен

преди 1 година

Глобалистките сатани успешно разделиха САЩ на леви и на десни с вкарването на третополовата деггенеррасттия в обществото, разрушавайки морални и семейни ценности, разбивайки образователната система и съсипвайки икономиката. Партията която са избрали тея дяволи е демон-Ратската партия.

39

Анонимен

преди 1 година

Урродливия сенилен памперс не разбра че Русия не му е Близкия Изток, да хвърля бомби където свари. И да е включил, и да не е включил в какъвто си иска списък, все тая.

38

Анонимен

преди 1 година

САЩ са пред гражданска война заради укрите и тяхната пропаганда.Нека не позволяваме тук същото!Те ни разделят на измислени русофоби и русофили,за да ни манипулират за оръжие и пари.С нищо не сме им длъжни.

37

Анонимен

преди 1 година

Започвам да мисля, че Байдан действително е изкуку ригал и го играе съюзник на Русия.Отказа да забрани на руснаците, да се заселят в САЩ, сега пък и това!Някой да обясни на Байдан, че Русия не е в НАТО и е враг на щатите.

36

За едни 500 млрд...

преди 1 година

САЩ се гласят за посредник в търговията между Русия и Европа .... Пиша за това от месеци. Няма как да търгуваш с Русия ако си я включил в терористичния си списък .Нали... МИСЛЕТЕ.... Докато Европейските страни обявяват все по малък и все по-малък търговски оборот със Русия и планират прекъсване на ВСИЧКИ търговски отношения с Блатная ... САЩ скоро обяви оборот от ЕДИН МИЛИАРД .... А още в първите месеци на войната американските компании търгуващи с руски петрол УДВОИХА заявките си ... ЩО ЛИ ?

35

Анонимен

преди 1 година

"Припомняме, че по-рано американският президент Джо Байдън обяви, че този етикет може да доведе до разкъсване на американско-руските връзки, въпреки настояването от Украинска страна."____Хахахах ползват същата тактика която ЕС използва като оправдание да не наложи реципрочни визи на американските граждани заради незаконните визи, налагани от САЩ на източноевропейските членки на ЕС. Това трябва да ви напомня точно колко им пука на "партньорите" за вас.

34

Абе

преди 1 година

Хънтър жив ли е...

33

Логично

преди 1 година

Иначе най - напред трябва да включат САЩ.

32

Вовката

преди 1 година

Ще стане Президент на САЩ.