Снимка: БГНЕС
fallback

Гафовете на американският президент Джо Байдън стават все повече и повече.

Видео, което се разпространява в социалните мрежи, показва как Байдън за секунди забравя, че е стиснал ръката на лидерът на мнозинството в Сената на САЩ Чък Шумър.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE SAVOY SHOW (@thesavoyshow)

Шумър държа реч, след като президентът подписа нов закон, с който се отпускат над 50 млрд. долара за наука, за да може САЩ да стане конкурентен на Китай. След като приключи със словото си, той се обърна към Байдън, Нанси Пелоси, Джина Раймондо и Джош Авив, за да им стисне ръцете.

Разбира се, първи по ред беше Джо Байдън. Но само секунда след като Шумър стисна ръката му и се наведе към Авив, Байдън отново протегна ръка за здрависване. Сенаторът го подмина и се обърна към Нанси Пелоси, а Байдън бе видимо засегнат от "пренебрежението".

Този инцидент се случва само месец, след като други видеа показаха как президентът на САЩ два пъти се опитва да се здрависа с въздуха. 

Заради възрастта на Байдън и честите му гафове, като да обърка собствената си внучка със сина си, критиците на президента на САЩ спекулират, че той страда от деменция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

$$$$????

преди 1 година

Човека е уморен.Трябва да се пенсионира и да отиде на лечение.

78

Чичо

преди 1 година

Байдън човечеца си е такъв, какъвто е, но интересното е, че САЩ не са способни на нищо по-добро защото единствената им надежда е свързана с него, щом още го държат на власт, още са му изчерпани възможностите. Може би чакат да видят как ще се посере направо на среща на високо равнище.

77

Чичо

преди 1 година

Динев, ти дето си от Люксембург, виждаме, че никой не може да се мери с твоите 2000 евро, чиято равностойност, разбира се в рубли получава всеки менажер от ниско ниво в Русия,защото виждам, че за теб това е въпрос на чест да получаваш евро, живей си люксембургския животец и си Арчи вярата със здраве

fallback