81

$$$$????

преди 5 месеца

Човека е уморен.Трябва да се пенсионира и да отиде на лечение.

80

Чичо

преди 5 месеца

Байдън човечеца си е такъв, какъвто е, но интересното е, че САЩ не са способни на нищо по-добро защото единствената им надежда е свързана с него, щом още го държат на власт, още са му изчерпани възможностите. Може би чакат да видят как ще се посере направо на среща на високо равнище.

79

Чичо

преди 5 месеца

Динев, ти дето си от Люксембург, виждаме, че никой не може да се мери с твоите 2000 евро, чиято равностойност, разбира се в рубли получава всеки менажер от ниско ниво в Русия,защото виждам, че за теб това е въпрос на чест да получаваш евро, живей си люксембургския животец и си Арчи вярата със здраве

78

Кукуруку

преди 5 месеца

Ще му се подигравам до смъъърт на тоя хухавел. Хайахахаха, кукурукукукукукукууууууууууу. Вафла чудна пълна с течеен мааармалааад. ХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

77

Динев

преди 5 месеца

Да иронизираме и да се подиграваме няма да можем да се сравняваме с американците по никой показател същото и както северните аборигени носещи името на скандинавското племе ириси,с минимална заплата от 14 000 рубли 390 лева иначе с самочувствие на велика нация Люксембург е с една шепа народ но с над две хиляди евро минимална ,съвременният човек това го интерисува

76

Митев

преди 5 месеца

Хайде да не се подиграваме, много от нас също ще остареят, човекът не е виновен в такава държава живее и системата го е поставила на тази позиция,а други дърпат конците, каквото и да се случи Байдън ще е виновен,а не политбюрото на САЩ.....,

75

Радек от Боктор

преди 5 месеца

Ама вие сякаш от Марс падате!!! Всяко малко дете знае, президентите на говедата(Краварите) са кукли на конци, като Пинокио и Буратино! Те си ги подготвят и си ги слагат, за да изпълняват поръчките на господарите!!! В момента е ерата на Калвинистката секта в Кравария и сега ще се разцепят от войни! За жалост калтака Зеленски също е гушнал парици и си играе ролята!!! Разиграват ни Холивудски театър, но лошото е, че нашите актьори се оказаха КИРЦАТА и ИЗМАМНИКА АСАНЧО!!! Боко не се е продал!

74

Анонимен

преди 5 месеца

87 то това не е нещо учудващо, даже и това скромно сайтче трябва да е сервилно към партньорите от НАТО и ЕС, няма как на това хоро сме се хванали. Има една *** Христова тя е най-зле, даже мисля че трябва да посети психолог бедната женица, заровила се е в някакви жълти сайтове и драска ли драска смехории. :)

73

Факт

преди 5 месеца

Няма газ, няма правителство, поредни безнадеждни избори, безконтролна инфлация. Но втората най-четена статия за българина е Джо Байдън. Този клет народ обречен на забвения никога няма да се оправи.

72

:)

преди 5 месеца

Харесва ми..как изнасяте смехотворно и на шегичка за болестното състояние на Байдън, и как поднасяте това за здравното състояние на Путин....като се погледнат двете статии..не е нужно да си политолог или гео-анализатор, за да се разбере кой ви плаща:) Успех и много $ ви пожелавам.

71

Ммм

преди 5 месеца

Този въобще знае ли,какво и кога подписва?Толкова милиарда наля в Украйна,дали помни?

70

ERA

преди 5 месеца

на този само конциите не му се виждат. Смятайте за колко прости ни имат, а може би сме!

69

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Задкулисието няма жал! Дори да умре човека , недай си боже, пак ще го изправят отпред за да са на власт! За тях не се чудя! Чудя се на семейството му, как позволяват тази гавра! Но все пак говорим за американци, там парите са Бог!

68

Зевзек

преди 5 месеца

Абе тия нямат ли някой 60 годишен младеж да кандидатират за президент ами все дядовци около 80.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Това е лидерът на свободния свят?! Жива да не бях!

66

2

преди 5 месеца

До Анонимен"Царят е гол, но никой няма да го признае хахаха"и това ти доставя удоволствие .... баси не мога да ви разбера такива само ако бръщолевиш за пари

65

Анонимен

преди 5 месеца

Царят е гол, но никой няма да го признае хахаха

64

Анонимен

преди 5 месеца

Деменцията е болест, не гаф!

63

Големия памперс

преди 5 месеца

Всъщност не е смешно, жалко е! Всичките тези изцепки всъщност показват особеностите на националната политика но САЩ според която, всеки ограничен, посредствен, слаб и малодушен, но удобен човечец, може да стане президент.

62

Ламята

преди 5 месеца

В нашият край от "развитият свят" новините пристигат с 2 дена закъснение.Към край на седмицата ще прочетете за поздрава на Пелоси :Хайл Байдън.Или пък няма да прочетете.