Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

САЩ и техните партньори работят по нов пакет от ограничения за Русия, съобщи Гардиън.

Очакват се нови решения за институциите и държавните предприятия в страната. Вероятно ще бъде обърнато внимание и на руски правителствени служители.

Oще по темата
"Новите решения ще бъдат обявени скоро. Те са съгласувани с Г7 и ЕС. Действията ще доведат до допълнително изпращане на руската държава в сферата на икономическата изолация. Важното е да ограничим руската държавна власт", обяви говорителят на Белия дом Джен Псаки.

Очаква се да бъдат забранени новите инвестиции към Русия. Всички решения трябва да бъдат обявени днес. Те ще са координирани с тези на европейските правителства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

...

преди 2 години

Епа надявам се руснаците да са го очаквали това! Но то ще засегне главно руските граждани няма да засегне олигарсите и васалите на путин! В момента русия се превръща в нищо повече от ресурсен склад! Т,е, казано с други думи има ресурси които други държави да купуват! Главно китай! това ще направи китай далеч далеч далеч далеч далеч далеч далеч по-могъщ отколкото русия е била някога! Надявам се путин да го е помислил това! ха дано ама ...

44

ПроСоТо

преди 2 години

ега ти!....Тия освен че са най-големите терористи ВЪВ ВОЕНЕН АСПЕКТ на планетата в съвремието,но и упорито вървят към СОБСТВЕНОТО си унищожение!..Ще спират инвестициите в Русия?!?!...С каква цел?...Целта на всяка инвестиция е да ПОЛУЧАВА ПРИХОДИ от нея!!...Тия шамандури обаче викат:-"Не щем приходи от Русия,нема да инвестираме!"...Точно като шопо:-"Я не сакам мене да е добре,сакам Вуте да му е зле"../"Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"..-народна мъдрост../

43

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 2 години

САЩ и НАТО са най големите пирати на новото време !!!! Бомбиха , разрушиха и ОГРАБИХА половината свят , без никаква причина !!!! Ама сега са големи борци за мир и демокрация ???????

fallback