45

...

преди 2 години

Епа надявам се руснаците да са го очаквали това! Но то ще засегне главно руските граждани няма да засегне олигарсите и васалите на путин! В момента русия се превръща в нищо повече от ресурсен склад! Т,е, казано с други думи има ресурси които други държави да купуват! Главно китай! това ще направи китай далеч далеч далеч далеч далеч далеч далеч по-могъщ отколкото русия е била някога! Надявам се путин да го е помислил това! ха дано ама ...

44

ПроСоТо

преди 2 години

ега ти!....Тия освен че са най-големите терористи ВЪВ ВОЕНЕН АСПЕКТ на планетата в съвремието,но и упорито вървят към СОБСТВЕНОТО си унищожение!..Ще спират инвестициите в Русия?!?!...С каква цел?...Целта на всяка инвестиция е да ПОЛУЧАВА ПРИХОДИ от нея!!...Тия шамандури обаче викат:-"Не щем приходи от Русия,нема да инвестираме!"...Точно като шопо:-"Я не сакам мене да е добре,сакам Вуте да му е зле"../"Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"..-народна мъдрост../

43

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 2 години

САЩ и НАТО са най големите пирати на новото време !!!! Бомбиха , разрушиха и ОГРАБИХА половината свят , без никаква причина !!!! Ама сега са големи борци за мир и демокрация ???????

42

Анонимен

преди 2 години

Репресии срещу руския капитализъм и империализъм. Къде са седесарите, Демократична България, Боко да протестират срещу национализацията и конфискацията без съд и присъда?

41

Анонимен

преди 2 години

Важното било да изолират и ограничат руската държавна власт. Те затова склоняват Индонезия да не допусне участието на Президента Путин на предстоящата среща на Г20.

40

Анонимен

преди 2 години

Репресираме богатите кулаци и техните семейства и деца. Национализираме и конфискуваме неприкосновената частна собственост.

39

Анонимен

преди 2 години

Да, и какво от това? А в Аляска 2 трети са руснаци. Да си я вземат ли?

38

Анонимен

преди 2 години

САЩ репресират богатите и семействата и децата на руските фашисти и богаташи. Нашите псевдодемократи не протестират. САЩ репресират елитът на нацията, семействата им, конфискуват неприкосновената частна собственост. Комунистите САЩ правят като комунистите след 9-ти септември 1944 година. Къде е Бойко комунофашиста да протестира?

37

Анонимен

преди 2 години

това е чудестна новина, сега ако са точни ще насочат инвестицийте на балканите и прибалтика, турция също за може и ердоганя да втвърди позицията, япония, австралия, юкорея и тайван трябва да отворят източният фронт а франция да натисне в либия

36

Ъ.

преди 2 години

Тая на снимката е страхотно парче! Секс-символ на цяло поколение!

35

Анонимен

преди 2 години

Да живее национализацията на бизнеса и конфискацията на собствеността на богаташите, кулаците, бизнесмените. Народен съд за враговете на народа в Хага. Борба с олигарсите кулаци, борба с руския капитализъм и империализъм!

34

Анонимен

преди 2 години

Сега, когато Русия си вземе Украйната накъдето вървят нещата, въпреки усилената пропаганда, ние оставаме в устата на лъва. От една страна Турцшя, от друга-Сърбия. Скоро ще разберем кон боб яде ли.

33

аноним

преди 2 години

ПИСНА МИ. Няма ли нещо като туристическа обиколка близо до копчето.

32

До 30

преди 2 години

Според масивно Днк!!! изследване - голам % от руснаците НЕ СА СЛАВЯНИ. ЗА РАЗЛИКА ЖТ УКРАИНЦИТЕ.

31

.

преди 2 години

Колко са щастливи! Само да не им секне изведнъж усмивката...

30

Анонимен

преди 2 години

Тая горката е много куха. През 2014-та лъсна на обща снимка с Лавров и Захарова, ухилена до уши с руска шапка със сърп и чук подарена й от Захарова ахахах

29

До 8

преди 2 години

Китай няма никакъв интерес нито да бута долара, нито да вдига юана. И двете ще доведат до отлив на инвеститори. Рубладжиите хал хабер си нямате от икономика.

28

Асан

преди 2 години

Джен Псаки е като PR Sevi калинката на Тиквата :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Значи американските НПО в Русия остават на сухо.

26

Асан

преди 2 години

И Русия спира инвестициите за ФАЩ :)))