Снимка: БГНЕС
fallback

Над 55% от американците подкрепят изпращането на повече американски войски към съюзниците на Вашингтон в НАТО в Централна и Източна Европа в отговор на инвазията на Русия в Украйна. Това показва ново проучване, цитирано от NBC.

Oще по темата

Анкетата на Reuters/Ipsos сочи, че около 61% от демократите и 54% от републиканците подкрепят по-нататъшното разполагане на войски в страните от НАТО.

Изследването идва на фона на обявения от Пентагона нов транш от американски войски и военна техника, предназначени за съюзниците на НАТО. Той включва 10 самолета F-18 и повече от 200 души персонал, които се насочват към Източна Европа, включително Литва.

За момента в ЕС разполага с повече от 100 хиляди американски войници. Преди инвазията на Русия те бяха 80 хиляди.

61% от анкетираните американци смятат, че санкциите срещу Русия си струват по-високите цени на горивата, пише БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 2 години

Аха...май си мислят,че ще е като последната голяма война-ще четат новините по вестника?!Тоя път,краварчета и вие ще си строите къщите наново!!ОБЕЩАНО!

75

АХА,

преди 2 години

А ние искаме да бъдат пратени руски войски в САЩ.

74

ББ

преди 2 години

Анонемен от руското ми плющеше по 40 минуса за секунди,ровеха в устройствата ми,заплашваха ме,явно сте ги поограничили службите ни...похвално,все още имат канали и трият постове,Свободен човек не може да сподели без страх,без да го нападнат...аз нямам проблем...пущиняк съм...едната Чест...безценна е!!!

fallback