76

Анонимен

преди 2 години

Аха...май си мислят,че ще е като последната голяма война-ще четат новините по вестника?!Тоя път,краварчета и вие ще си строите къщите наново!!ОБЕЩАНО!

75

АХА,

преди 2 години

А ние искаме да бъдат пратени руски войски в САЩ.

74

ББ

преди 2 години

Анонемен от руското ми плющеше по 40 минуса за секунди,ровеха в устройствата ми,заплашваха ме,явно сте ги поограничили службите ни...похвално,все още имат канали и трият постове,Свободен човек не може да сподели без страх,без да го нападнат...аз нямам проблем...пущиняк съм...едната Чест...безценна е!!!

73

ББ

преди 2 години

сайтчето ще се наа.а...само казах че е време за Трета...откъде на къде Украйна ще плаща сметките на подлеци,финансирали путин и армийте му десетилетия!...и трият ли трият...страх...ама да служите на злото не ви е...за копейки,САЩ идва...

72

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...какви небивалици ви са набили в глaвите...,нито щех стигнат...нито ще тръгнат...обратното е по вероятно...само,че САЩ не са Украйна...САЩ не се страхуват от"ядрените "на умиращият путин,приятели САЩ се опитва да спеси и ограничи жертвите...путин убива само мирни...изстрелва ракети срещу жилищни,гледате го на живо...с Украйна си подписа смъртната...със САЩ...на всички ви,не,че ще имате опция прошка вече!Китай...те решават или по пътя на путин...или проспериращ и уважаван Народ!

71

до 76

преди 2 години

То да не стане там на изток като анимацията с катерицата.

70

Анонимен

преди 2 години

Никой не е бягал от Афганистан всичко е добре измислена прикрита операция, напълниха с оръжие и се изтеглиха уж бягат, те обучаваха терористите и сега им оставиха оръжието, и точно тези същите ще ги използват да се бият с Русия и другите в региона... вие си мислете че са избягали, нали по някакъв начин "легално" трябваше да ги въоръжат... мислите че ако не искаха нямаше да ги смачкат ли ? не плана е друг да ги използват те винаги така правят ползват други хора да умират за техните цели...

69

Анонимен

преди 2 години

100 процента от българите са за изпращане на Руски войски в САЩ...

68

Анонимен

преди 2 години

Милиони американци живеят в кашони и палатки, в същото време Байдън раздава милиарди долари на корумпираните украинци.

67

Един там

преди 2 години

"Бивш" Българин хахахахаха! На глас ме разсмя благодаря ти!

66

Истукан

преди 2 години

Като се правят на голямата работа, тези 100 000 войници на САЩ защо не отидоха в Украйна? Като се пишат за голямата работа, да смажат Русия тогава с бомби.

65

ПУТИН

преди 2 години

Ами да заповядат. Панамския канал вече няма да е най-прекия път между тихия и атлантическия океан !

64

Анонимен

преди 2 години

Превърнаха Европа в ЯДРЕН погреб. Нашите управници са решили колективно да ни намалят чрез унищожение. Ще бомбят Източна Европа. Вън САЩ и НАТО от Европа! НЕ на войната!

63

Как ще ни закриля??

преди 2 години

До CHICAGO,USAС ваште американски ракето и войски ли?Я?Я? САЩ И НАТО ВЪН от България! А ти за съжаление вече си с промит мозък.. наистина си бивш българин и днешен типичен американец с промит мозък..жалко

62

CHICAGO,USA

преди 2 години

САЩ е с най-мощни ядрени оръжия и те са навсякъде. Наши ракети има и в Германия,Франция,Великобритания,Израел. Но ние не желаем да се стига до крайност. Аз съм бивш българин в САЩ,който не е забравил български и пиша грамотно на този език,не по зле от вас. Бъдете живи и здрави и БОГ га закриля България и вас.

61

анонимен

преди 2 години

Комунисти ,ние вече имаме думата. Няма да става на вашата повече. Пукайте се от яд. Друго не ви остава,защото България е Европа Унион. България е НАТО. Щастлив съм от тези факти. Ние сме 70% от българите,които подкрепяме НАТО и Европа Унион ,гордеем се и ще браним тези придобивки с живота си,като истински българи,патриоти,демократи и част от цивилизацията.

60

и

преди 2 години

По скоро 100000 янки разполагат с ЕС

59

Ламята

преди 2 години

Да подкрепяш фашизма,рамо до рамо с държави,които са ни бомбандирали,а част от бомбите са били специално за деца(химикалки и мечета)...........БЕЗЦЕННО

58

Анонимен

преди 2 години

В началото го прочетох 55% от американците са изпращане на източни войски в Източна Европа ...Смятайте,че 55% нямат против тук да се разшири войната и ние да се бием,а те да ни гледат по телевизията.А нас от Източна Европа няма ли да питат или каквото кажат американците ще е?

57

Анонимен

преди 2 години

И ако може да поизтребят българските БКП русофили......