Снимка: БГНЕС
fallback

Вселенският патриарх Вартоломей е настанен в болница за "медицинско наблюдение" във Вашингтон, окръг Колумбия, след като се е почувствал зле.

Вартоломей се е почувствал зле малко преди да замине за службата в катедралата "Света София" в неделя, поради дългия полет и натоварения график на събитията, които са последвали веднага след пристигането му в САЩ, съобщава гръцката държавна агенция AMNA.

Неговият лекар го посъветвал да си почине и от предпазни съображения той беше откаран в болницата на университета "Джордж Вашингтон".

Вселенският патриарх пристигна във Вашингтон в събота вечерта и бе топло посрещнат от членове на гръцко-американската общност и църковни служители, като това бе първото му посещение от 2009 г. насам. Самолетът му се приземи във военновъздушната база "Андрюс".

Вартоломей има планирани срещи с президента Джо Байдън, държавния секретар Антъни Блинкен и председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Хич

преди 2 години

До Денев Глупосто нътъркалета. Тоя мишок е икуменист за обединяване с католицизма и протестантството,а и с исляма и юдаизма. Либераст,дендър и *** та дрънка. Самите гърцихи хич ни го харесват.

37

Анонимен

преди 2 години

За мен Вселенският патриарх е светец. Докато продължава да анатемосва изчадията обитаващи територията наричана Русия, в моите очи той е герой! В последните си молитви дори се е молил да падне астероид върху Москва за да изтрие веднъж завинаги безбожните болшевишки твари.

36

Има едно неясно нещо

преди 2 години

Как Симеон 2 е още жив! В смисъл - един човек ми каза някога: Ей човече пробвали сме всичко и какво ли не срещу тоя ... Не помръдва и не става и не става. Трудно се убиват 1000 години селекция и краен продукт на Третия райх! И всъщност много лесно .... Насочваш пистолета към главата и гледаш съвършената селекция и породист кон как изквичава!

fallback