38

Хич

преди 2 години

До Денев Глупосто нътъркалета. Тоя мишок е икуменист за обединяване с католицизма и протестантството,а и с исляма и юдаизма. Либераст,дендър и *** та дрънка. Самите гърцихи хич ни го харесват.

37

Анонимен

преди 2 години

За мен Вселенският патриарх е светец. Докато продължава да анатемосва изчадията обитаващи територията наричана Русия, в моите очи той е герой! В последните си молитви дори се е молил да падне астероид върху Москва за да изтрие веднъж завинаги безбожните болшевишки твари.

36

Има едно неясно нещо

преди 2 години

Как Симеон 2 е още жив! В смисъл - един човек ми каза някога: Ей човече пробвали сме всичко и какво ли не срещу тоя ... Не помръдва и не става и не става. Трудно се убиват 1000 години селекция и краен продукт на Третия райх! И всъщност много лесно .... Насочваш пистолета към главата и гледаш съвършената селекция и породист кон как изквичава!

35

до 44

преди 2 години

Аллах е жена заповядала на всички мъже да не поглеждат други жени освен нея. И до днес жените ходят с чували на главите дори и когато ги чукат. Ей на тва му викам ВЯРА!

34

до 9

преди 2 години

Устройва ги ситуацията. Преди да запалиш свещ не ти искат сертификат нали?

33

Анонимен

преди 2 години

Споко. Без вселенски патриарх няма да останем. Ко не е тоя, ще е следващия.

32

Денев

преди 2 години

Този се опълчи срещу гей браковете, третия пол и срещу КГБ-православна църква в Украйна. Този е герой!

31

Архи еретик

преди 2 години

Този, който иска погазване на Православието и обединението с еретиците, сам си е определил присъдата, а тя е - "а който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина" Мат. 18:6.

30

Щирлиц

преди 2 години

Този,който всява разединение в Светото Православие,да бъде анатемосан!

29

Словянин

преди 2 години

Агент на ЦРУ!

28

Архи еретик

преди 2 години

Този архи еретик е по-зле от антихриста - папата, защото подкрепя всеерестта на икуменизма и така води до погибел милиони хора.

27

Архангел Псувнаил

преди 2 години

Бармалей, Шефът те вика...

26

Асан

преди 2 години

Попа л апа вселенски 50 милиона държавна субсидия на година... Без да бачка :)))

25

3737

преди 2 години

Защо така злобно да човечеца?

24

Анонимен

преди 2 години

Вселенски ...?! Не, този не е грандоман.

23

Шаши

преди 2 години

Нищо му няма. Всички знаят, че си пада по деца. Ще се оправи.

22

Анонимен

преди 2 години

Вярата не трябва да се свързва с политика. Никога. Тук е така и точно за това хората спират да вярват. Не може един поп или птриарх да е със златен часовник за 20000 евро, бронирана лимузина, охрана и да е с наднормено тегло от преяждане.

21

Анонимен

преди 2 години

Интересно, не в Йерусалим, не в Москва, даже не в Берлин. Ех, православни! Срам!

20

Анонимен

преди 2 години

Този тип е срам за православието. Интригант.

19

Сюлейман паша

преди 2 години

Понякога се чудя на прекалената толерантност на Турция и турците! Така е било през вековете,но раята не става за нищо, тя винаги е била неблагодарна,все предателствал и е забивал нож в гьрба! И тоя белобрад византиец надьлго и нашироко ще има да се оплаква от ,,лошите турци"!Не, че на Ердо много ще му пука!Както е трьгнало той и на склерозния БайГьнчо ще му нареди да довтаса чабук чабук от Вашингтон! Ама засега е ред на посланиците,дето плахо плахо се опитват да наредят на Ердо какво да пра