Снимка: БГНЕС
fallback

САЩ подготвят нови санкции срещу Москва, която обвиняват в отравянето на руския опозиционен лидер Алексей Навални, предаде Франс прес.

"Вече наложихме санкции срещу Русия заради случая Навални и "подготвяме нов пакет от санкции, които да се приложат в тази ситуация", заяви пред телевизия Си Ен Ен Джейк Съливан, съветник на Джо Байдън по националната сигурност, четири дни след срещата между президентите на Русия и САЩ в Женева.

Вашингтон смята изявлението на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, че е готов за диалог и конфронтация със САЩ, за "интересен сигнал", предаде Ройтерс. "Чакаме, за да видим дали след него ще последва някаква по-пряка комуникация с нас за възможен път напред", добави Съливан в интервю за Ей Би Си.

По иранския ядрен въпрос той заяви, че все още има разногласия между Техеран и световните сили. Окончателното решение по въпроса принадлежи на иранския върховен лидер Али Хаменей, подчерта Съливан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

цензура

преди 2 години

в 21 в ЕС сатчета на путин и китай ни цензурират,изправят срещу нас свободно изразяващите се...***,цензура,обиди,заплахи...финансирано от зависимите ЕС политици,зависими от русия и суровините им...какъв геноцид...живота ми,на родителите ми,на приятелите ми...на хората които съм обичал...ЕС ги продаде за ...газ...сега и животите на децата ни...и те за газ от русия,плющете минуси и ни цензурирайте бедни и платени,ченгета...нямате шанс...ще ви съдим Строго...Бог да пази САЩ!!!

34

ББ

преди 2 години

До До цензураи знам кого цитирам...умньо,това са думи на Хамлет...всеки образован знае,че Шекспир е автора...бойка дали знае...дреме му...има си кюлчета,къщи,евраци,подслушвачи,цензирувачи...до кога ли?ще ви съдим безкомпромисно и строго!!!

33

ББ

преди 2 години

До До цензурахаха ок пиши на ***да ги изстреля бре,ама това не са пози по тв-та с въздушни пирати и престъпници...така загина СССР,така загинаха гьобелс и хитлер...това,че ви се дава шанс не е слабст...грешно четете посланията...руските ядрени от 80 г. на миналият век дори няма да могат да излетят...само факти!!!

fallback