35

цензура

преди 2 години

в 21 в ЕС сатчета на путин и китай ни цензурират,изправят срещу нас свободно изразяващите се...***,цензура,обиди,заплахи...финансирано от зависимите ЕС политици,зависими от русия и суровините им...какъв геноцид...живота ми,на родителите ми,на приятелите ми...на хората които съм обичал...ЕС ги продаде за ...газ...сега и животите на децата ни...и те за газ от русия,плющете минуси и ни цензурирайте бедни и платени,ченгета...нямате шанс...ще ви съдим Строго...Бог да пази САЩ!!!

34

ББ

преди 2 години

До До цензураи знам кого цитирам...умньо,това са думи на Хамлет...всеки образован знае,че Шекспир е автора...бойка дали знае...дреме му...има си кюлчета,къщи,евраци,подслушвачи,цензирувачи...до кога ли?ще ви съдим безкомпромисно и строго!!!

33

ББ

преди 2 години

До До цензурахаха ок пиши на ***да ги изстреля бре,ама това не са пози по тв-та с въздушни пирати и престъпници...така загина СССР,така загинаха гьобелс и хитлер...това,че ви се дава шанс не е слабст...грешно четете посланията...руските ядрени от 80 г. на миналият век дори няма да могат да излетят...само факти!!!

32

До цензура

преди 2 години

Цитираш Шекспир, а не Хамлет, умньо! А ракетите ще стигнат с точност ЕДИН МЕТЪР и скорост 27 Маха!

31

Анонимен

преди 2 години

Поживях в Америка - много интересна страна и на места - много красива. И видях доста приятни хора, приветливи. Но защо е такава системата им, че избират да ги управляват най-некачествени хора? Този бай Алцхаймер е позор за страната си!Тръгнал да плаши Русия! Съчиниха им един Навални, разработиха цяла акция! Санкции, Магнитски и дрън-дрън! Ами какво ще стане, ако руснаците спретнат един закон "Джордж Флойд", ***, дето полицай го настъпи по гушата, уби го, а една пик-ла снимаше и получи Пулицър

30

цензура

преди 2 години

До СССРбъдете сигурен,че няма да могат да излетят дори камо ли да достигнат Ню Йорк,това е друга тема,не в това е въпроса...основният въпросни е...цитирам Хамлет...да ни бъде или не...прекратете цензурата...имаме поле за споделяне на мнения

29

ББ

преди 2 години

Благодаря за "отменената" цензура...Справедлив и Проспериращ Свят!Децата ни го заслужават!

28

ББ

преди 2 години

До ГРОБАРне съм съгласен,Народите на Русия не заслужават да живеят зле...политиците им са им длъжници,надявам се да го осъзнаят...няма врагове...враговете обслужват шепа с болно его и жажда за власт и пари...няма по-изстрадал и беден от Народите на Русия...от недалновидни политики...политики на "врагове",Света ни е толкова крехък...децата ви,хората които обичате го населяват за бога

27

ББь

преди 2 години

До АнонимеНпонеже ме цензурират...така лъжеха и СССР...и са история...тъжна и срамна...Бог да пази САЩ!

26

ГРОБАР

преди 2 години

Проклети руснаци всичко лошо си заслужават

25

Голям майтап

преди 2 години

Байдън предаде Украйна и Източна Европа,като отмени санкциите срещу Северен Поток 2.Сега хвърля прах в очите със някакви заплахи.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако се поразровиш в Гуглето ще прочетеш, че САЩ произвеждат ПОЛОВИНАТА жито на планетата. Големият производител Русия спихна от2014та гоина, защото житните поля са на територията на Украйна. Путин скърца със зъби.

23

ПроСоТо

преди 2 години

я гледай!...МЕНТЕТО пак сай появило долу!..-"Бой по джоба.."...Мислех че си е зела отпуск заради месечния й цикъл,обаче явно нема почивка за нея..

22

ПроСоТо

преди 2 години

ей,ама ептян откачиха тия кравари!!!!...Обаче представете си,ако Русия не разполагаше с такива военни възможности?..-Щеха да я направят "поредния Ирак"...Обаче ..търсят си белята тия от Фашингтон...Да видим до кога "Мечката" ще ги търпи..Ама представете си:-*** за некакви "санкции" заради НЕКАКВО СИ ЛИЦЕ,при това гражданин на Русия,НЕ на сащ,което е ЖИВО И ЗДРАВО,но..забележете:..-Било "ОТРОВЕНО от Москва"?!?!?!..Не си взеха поука шебеците от историята и това е!

21

де да знам

преди 2 години

Ама нещо с тия санкции май не работи както се предполага. Русия отглеждаше само цвекло и целина. Внасяше жито, плодове и зеленчуци предимно от Украйна, Канада, че и България. Е, праснаха ги със санкции. Еми, в момента Русия е най-големия световен износител на жито.

20

РОКИ

преди 2 години

пакет има путин, а чичко баидън две кози барабонки са му останали.

19

Щерев

преди 2 години

Я сега прочетете мой коментари че си го писах това .Според Путин и руската пропаганда срещата минала очен хорошо..ха.ха.ха.ха ама се знаеше..ха.ха

18

...

преди 2 години

Лошите руснаци затворили Нахални, а добрите американци направо застреляха 6 човека на протеста пред белия дом - били вътрешни терористи!!!.Много демократично.Аз съм чувал, че от затвор може и да излезеш, ама от гроба не....Не знам дали е вярно - само съм чувал.Та така с братята американци.А за *** няма кво да се коментира.

17

До СССР

преди 2 години

Какви 5 минути бе, 5 секинди. Докато пуснеш газовете и готово.

16

Анонимен

преди 2 години

Бензиноколонка и газоколонката дуе мускули нещо да санкционира. Ми кво, бе? Западът да не е останал на нещо, което произвеждате? Голш кат пушки пък и ще санкционират.